Ελλάδα

Νέο παραλήρημα του αρνητή δικηγόρου κατά των υγειονομικών

21.01.2022 | 20:27 Eνσωμάτωση

Άτομα που διώκονται ποινικά για διασπορά ψευδών ειδήσεων συνεχίζουν τη δράση τους σπρώχνοντας ουσιαστικά με τα λεγόμενά τους συμπολίτες μας στον θάνατο.

Δεν έχει τέλος το παραλήρημα του γνωστού δικηγόρου των αντιεμβολιαστών Νίκου Αντωνιάδη, που αυτή τη φορά, σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο με τίτλο «O φίλος μου ο κόβιντ και εγώ… Το αντι-πρωτόκολλο του θανάτου…» περιγράφει για το πώς ο ίδιος έχει καταφέρει να νικήσει τον κορωνοϊό.

Τι να του κάνει το εμβόλιο όταν μεταξύ άλλων έχει καλό φαγητό, σωστή ψυχολογία και διαβάζει Ντοστογιέφσκι;

«Πώς νικάω τον κορωνοϊό; Με τη δύναμη της Ψυχής. Με άριστη Ψυχολογία. Με τα Διδάγματα των μεγάλων Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων και Τραγωδών. Και του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι. Με καλό και σωστό φαγητό. Mακριά από τους πραγματικούς τσαρλατάνους. Του Πρωτοκόλλου του Θανάτου» υποστήριξε.

Πίσω από το πρωτόκολλο του θανάτου σύμφωνα με τον αντιεμβολιαστή δικηγόρο, κρύβονται γιατροί που έχουν ως απώτερο σκοπό όχι να φροντίσουν τους ασθενείς αλλά να τους διασωληνώσουν, να τους οδηγήσουν στον θάνατο.

«Γιατί όταν έφτασε ο πυρετός 38.5, μετά 39.6, μετά 39.9 και μετά 40, δεν πήγα στο νοσοκομείο. Γιατί αν ήμουν από τα θύματα της προπαγάνδας και της απάτης, θα πήγαινα στο νοσοκομείο όχι στο 40 αλλά στο 38.5. Και εκεί θα μου χτυπούσαν τη ψυχολογία. Και αν συνέχιζα αν διαμαρτύρομαι θα με απειλούσαν με δέσιμο. Ή θα με απειλούσαν με διασωλήνωση. Και όταν πέθαινα θα ήμουν ένα ακόμα θύμα του κορωνοϊού και όχι των δολοφόνων» συμπλήρωσε.

Σε βάρος του δικηγόρου εκκρεμεί δίκη για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση, μία δίκη που αναβλήθηκε όταν ο ίδιος κόλλησε τελικά κορωνοϊό.

«Η αναβολή έδειξε ότι με φοβουνται, άρα φοβούνται την αλήθεια, άρα εκπροσωπώ την αλήθεια και η αλήθεια είστε εσείς» σημείωσε.

Για τον πυρετό φταίει το γάλα και το γιαούρτι

Άλλος αρνητής υποστηρίζει ότι ο πυρετός δεν είναι σύμπτωμα του κορωνοϊού αλλά συνέπεια κακής διατροφής. «Γαλακτοκομικά και γλουτένη, που πρέπει να τα βγάλετε.. απογαλακτηστείτε επιτέλους» πρότεινε.

Την ίδια ώρα δημοσκόπηση της ΜETRON ANALYSIS για το MEGA, δείχνει ότι ακόμα 2 στους 10 πολίτες δεν εμπιστεύονται τα εμβόλια για τον κορωνοϊό.

Και όλα αυτά σχεδόν δύο χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας στη χώρα μας με χιλιάδες ανθρώπους να έχουν σωθεί μετά την απόφαση τους να εμβολιαστούν.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 21/01/2022