Ελλάδα

Κορωνοϊός – Τραγωδία για οικογένεια από την Ηλεία – Μέσα σε ένα μήνα «έφυγαν» τρία μέλη της

23.12.2021 | 13:04 Eνσωμάτωση

Με διαφορά μερικών ημερών έφυγαν από τη ζωή χτυπημένα από κορωνοϊό τρία μέλη μιας οικογένειας στην Ηλεία. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι.

Μέσα σε ένα μήνα έφυγαν από τη ζωή ένας 54χρονος ιερέας από χωριό της Ηλείας, ο πεθερός του και η πεθερά του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν όταν η πρεσβυτέρα, σύζυγος του 54χρονου ιερέα από την Ηλεία, επισκέφθηκε τους γονείς της στην Αθήνα χωρίς να γνωρίζει ότι νοσεί, με αποτέλεσμα να τους κολλήσει.

Ο πατέρας της, που ήταν επίσης ιερέας, και η μητέρα της, ήταν ανεμβολίαστοι, και χρειάστηκε να εισαχθούν στο νοσοκομείο.

Η πρεσβυτέρα γύρισε στο χωριό του κάμπου της Ηλείας όπου διαμένει και κόλλησε και τον 54χρονο σύζυγό της ιερέα, ο οποίος ήταν επίσης ανεμβολίαστος, και ο οποίος λίγες μετά τα πεθερικά του μπήκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο για να νοσηλευτεί με κορωνοϊό.

Στο ίδιο νοσοκομείο μερικές μέρες αργότερα νοσηλεύτηκε και η πρεσβυτέρα.

Δυστυχώς, η κατάληξη για τους δύο γονείς της και τον 54χρονο ιερέα σύζυγό της δεν ήταν αίσια, αφού με διαφορά λίγο ημερών έφυγαν από τη ζωή λόγω επιπλοκών από τον Covid-19.

Τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας που είναι όλα αγόρια νόσησαν, και μάλιστα ο ένας γιος που διαμένει στην Αθήνα νοσηλεύτηκε, χωρίς να αντιμετωπίσει τελικά σοβαρό πρόβλημα.

Πάτρα: Πέθανε από κορωνοϊό 54χρονος εργαζόμενος του ΠΓΝΠ – Ήταν πατέρας 3 παιδιών ανεμβολίαστος και σε αναστολή εργασίας

Κατέληξε χθες από κορωνοϊό στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο 54χρονος εργαζόμενος του τμήματος Πληροφορικής του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ο εκλιπών ήταν πατέρας τριών παιδιών, ενώ από 20 Νοεμβρίου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, ο 54χρονος ήταν ανεμβολίαστος και για αυτό το λόγο βρισκόταν σε καθεστώς αναστολής εργασίας.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 23/12/2021