Στην 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, δύσκολη εκτός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό με 83-74 απέναντι στην ΑΕΚ, με MVP τον Μπαντιό των 25 πόντων. Ο Ολυμπιακός νίκησε το Μαρούσι 83-81, με καλάθι του Γουόρντ στα τελευταία 3 δευτερόλεπτα.
Στα Άνω Λιόσια το ματς ήταν ντέρμπι ως το φινάλε. Η ΑΕΚ πίεσε ως το τέλος τον Παναθηναϊκό που χάρη στους 25 πόντους του Μπαντιό πέρασε νικηφόρα από την SUNEL Arena με 83-74 της ΑΕΚ.
Για την 6η αγωνιστική της Stoiximan GBL, η Ένωση με 19 πόντους του Μπάρτλεϊ προηγήθηκε με 52-47 στο 25’, αλλά δεν άντεξε ως το τέλος. Η ΑΕΚ έπαιξε χωρίς τους Ερτέλ, Λεκαβίτσιους, Φίζελ και Σκορδίλη, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, κατά τη διάρκεια του αγώνα αποχώρησαν τραυματίες οι Μπράουν και Φλιώνης. Προβλήματα είχε και ο Παναθηναϊκός, που παρατάχθηκε χωρίς τους Ναν, Σλούκα, Γιαμπουσέλε, Ρογκαβόπουλο και Μαντζούκα.
Δίπλα στον Μπαντιό για την πέμπτη φετινή νίκη των πρασίνων στάθηκε ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, που πρόσθεσε 14 πόντους με 4 στα 4 τρίποντα. Σοβαρά προβλήματα είχε και ο Ολυμπιακός στο Μαρούσι. Οι πρωταθλητές Ελλάδας χρειάστηκαν ένα καλάθι του Γουόρντ τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος για να νικήσουν με 83-81.
Οι γηπεδούχοι έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι και προηγήθηκαν 72-67 στο 35’. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός αντέδρασε, το ματς πήγε καλάθι – καλάθι για να κριθούν όλα στην τελευταία κατοχή.
Το Μαρούσι προσπάθησε για buzzer beater στο σουτ της απελπισίας, αλλά η προσπάθεια του Λούντζη βρήκε σίδερο. Πρώτος σκόρερ του δραματικού αγώνα, με 20 πόντους, ο Εβάν Φουρνιέ.