Ελλάδα

Το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα

16.12.2021 | 20:10 Eνσωμάτωση

Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα είπαν το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι του αλλά και πληθώρα δημοσιογράφων.

Μπροστά βάδιζε ο ιερέας φορώντας μάσκα, ενώ πίσω του οι άνδρες που κρατούσαν τη σωρό του. Ντυμένοι με την ειδική στολή που τους προστατεύει από τον κορωνοϊό. Μάσκες και γάντια.

Στο πλευρό του τα παιδιά του αλλά και οι τρεις γυναίκες που τον συντροφεύσαν στη ζωή. Η Βίκυ Μαρκουλιδάκη, η Ντόρα Σοϊμίρη αλλά και η Μαρία Καρρά που ξεσπάει σε κλάματα.

Το ύστατο χαίρε

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς στον ιερό ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο, στον εκδότη, στον παρουσιαστή Γιώργο Τράγκα.

Επικήδειο εκφώνησαν οι Γιάννης Δημαράς και Κώστας Χαρδαβέλας.

«Δεν ξέρει ίσως κανείς πέρα από το σκληρό πρόσωπο του Τράγκα -το προκλητικό μερικές φορές, το καταγγελτικό- ότι κρυβόταν μία πολύ τρυφερή ψυχή, ψυχή παιδιού θα έλεγα» τόνισε ο Κώστας Χαρδαβέλας.

«Με το Γιώργο Τράγκα είμαι από τη σχολή του από το 1994. 27 χρόνια μαζί του φέτος είναι ο δεύτερος πατέρας μου έχω πει όλοι το ξέρουνε. Σήμερα έχει πεθάνει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι μέσα μου» συμπλήρωσε ο Σπύρος Νάννος.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε μιλήσει για τη στάση του απέναντι στη ζωή. «Διατηρώ την πίστη μου στους ανθρώπους. Δεν μισώ κανέναν. Ανεξάρτητα επιθέσεων, φωνάζω, κάνω, επικρίνω και στο ραδιόφωνο και εδώ δεν μισώ κανέναν» ανέφερε.

Δημοσιογράφοι που ανέδειξε, πολιτικοί που τον εκτίμησαν, συγγενείς που τον αγάπησαν, αλλά και μέλη του κόμματος του συνόδευσαν τον Γιώργο Τράγκα στην τελευταία του κατοικία

Μοναδική παραφωνία η τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος που ήταν στην εξόδιο ακολουθία χωρίς μάσκα για να αποχαιρετήσει τον πρώην συνεργάτη του που… χτυπήθηκε ανεμβολίαστος από τον κορωνοϊό.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 16/12/2021