Ελλάδα

Συγκλονίζει η μαρτυρία 24χρονης που έπεσε θύμα revenge porn

16.12.2021 | 20:23 Eνσωμάτωση

Η υπόθεση Παναγιωτόπουλου είναι σαν να άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και να απελευθέρωσε πολλές γυναίκες για να παραμερίσουν τον φόβο, να σπάσουν την σιωπή τους και να μιλήσουν για τον εφιαλτη του διασυρμού.

Ανοίγουν τα στόματα και άλλων θυμάτων μετά τις αποκαλύψεις για τις αναρτήσεις βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Αυτή τη φορά μια 24χρονη από την Πάτρα περιέγραψε πως έπεσε θύμα του άντρα που είχε ερωτευτεί.

«Κάποιους μήνες πριν χωρίσουμε το άτομο αυτό μου είχε ζητήσει να βγάλουμε κάποια βίντεο, προσωπικές μας στιγμές. Εγώ εντελώς «τυφλωμένη» και πολύ ερωτευμένη δυστυχώς δέχθηκα. Δεν πήγε το μυαλό μου ποτέ στο κακό. Δυστυχώς» σημείωσε.

Όταν η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση άρχισε ο εφιάλτης της μέσω του διαδικτύου αλλά και των κινητών τηλεφώνων.

«Ένα μήνα μετά τον χωρισμό μου στέλνει ένας γνωστός μου μήνυμα στα social, και μου λέει «το ξέρεις οτι έχω ένα βίντεο που φαίνεται οτι κάνεις την σεξουαλική σου πράξη με αυτόν τον άνθρωπο;». Έπεσα από τα σύννεφα, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί» πρόσθεσε.

Ακολουθούν η ντροπή, ο φόβος, η απόφαση για απομόνωση και αυτοκτονία. «Για 4 μήνες δεν πήγαινα πουθενά, φοβόμουν να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Όπου πήγαινα με κοιτάγανε και γελάγανε και με δείχνανε με το δάχτυλο. Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Κόντεψα να κόψω τις φλέβες μου. Η μητέρα μου με συγκράτησε» συμπλήρωσε.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, άγνωστοι που είχαν δει το επίμαχο βίντεο έβρισκαν ευκαιρία να διαπομπεύσουν την 24χρονη μέσω διαδικτύου.

«Ας μη μιλήσουμε για το bullying που δέχθηκα στα social media. Μου ερχόντουσαν μηνύματα απανωτά. Από ανθρώπους που δεν τους γνώριζα και δεν με ξέρανε. Με κακοχαρακτηρίζανε με αισχρόλογα. Το θέμα είναι οτι εγώ δεν επέλεξα ποτέ η προσωπική μου στιγμή να βγει προς τα έξω» ανέφερε.

Η Πολιτεία οφείλει άμεσα να αυστηροποιήσει τις ποινές αλλά και την προστασία των θυμάτων από τους θύτες και τις πράξεις τους μέχρι τη στιγμή που θα αποδοθεί η Δικαιοσύνη.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 16/12/2021