Ελλάδα

Σκληρή κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη – Αντώνη Κανάκη για Μενδώνη & Παναγιωτόπουλο

16.12.2021 | 20:18 Eνσωμάτωση

Η δημοσιοποίηση της δράσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου πυροδότησε κόντρα ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Αντώνη Κανάκη.

Ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα κατηγόρησε ευθέως την Πολιτεία για το γεγονός ότι επιτρέπεται η λειτουργία ιστοσελίδων με αγνώστου προέλευσης πορνογραφικό υλικό.

Ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε λέγοντας:

«Δείχνει Παντελή άγνοια του Διαδικτύου. Πλην αυταρχικών καθεστώτων, στον Δυτικό Κόσμο το διαδίκτυο είναι ελεύθερο, με όλες τις θετικές και αρνητικές συνέπειες που έχει αυτή η Ελευθερία. Το πρόβλημα ειδικά όμως τέτοιου τύπου απεχθών sites είναι και τεχνικά δύσκολο να ελεγχθεί, καθώς ο server μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε στον πλανήτη».

Στο στόχαστρο του Αντώνη Κανάκη, που μιλούσε σχεδόν επί δέκα λεπτά, μπήκε και η Δικαιοσύνη για τις μεγάλες καθυστερήσεις.

«Αυτή κοπέλα έκανε μήνυση το 2019 και έχουμε 2022 και να περιμένουμε ακόμα…».

Απαντώντας, ο Άδωνις Γεωργιάδης θύμισε πως μια από τις αιτίες ήταν το αίτημα αναβολής από την πλευρά του κατηγορούμενου, που ήταν φίλος και συνεργάτης των παρουσιαστών.

«Ο κατηγορούμενος πρώην συνεργάτης τους ζήτησε και πήρε αναβολή. Πάντως στην προκειμένη περίπτωση αν οι ίδιοι το είχαν μάθει και δεν είχαν επιτρέψει στον συνεργάτη τους να ζητήσει αναβολή τώρα η κοπέλα θα είχε δικαιωθεί. Για να τα λέμε όπως είναι».

Η επίθεση του Αντώνη Κανάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη είχε ξεκινήσει από το θέμα της Λίνας Μενδώνη που το Ράδιο Αρβύλα είχε κατηγορήσει σφοδρά επειδή δεν γνώριζε για τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θύμισε στην ανάρτησή του πως οι ίδιοι οι παρουσιαστές έλεγαν πως για να προσλάβουν κάποιον τον ψάχνουν από πολλές πλευρές και πρόσθεσε:

«Μα πως γίνεται να το υποστήριζε αυτό και να του διέφυγε ότι ο επί 15 χρόνια συνεργάτης του και μάλιστα στην διπλανή καρέκλα, ότι είχε 3 χρόνια δίκη για αυτό το θέμα;».

Αυτή η φάση της κόντρας πάντως έληξε με ευχές του Άδωνι Γεωργιάδη να συνεχιστεί η εκπομπή.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 16/12/2021