Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Σοκ & οργή μετά τις αποκαλύψεις για revenge porn

14.12.2021 | 13:06 Eνσωμάτωση

Σοκ, οργή και αγανάκτηση είναι τα αισθήματα που κυριαρχούν μετά την αποκάλυψη του «εφιάλτη» που φέρεται να βίωσε η κοπέλα και συγκεκριμένα –σύμφωνα με την καταγγελία – η επί δύο χρόνια σύντροφος του παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο παρουσιαστής κατηγορείται ότι «ανέβασε» σε πορνογραφικές ιστοσελίδες ιδιαίτερες στιγμές και αυστηρά ιδιωτικό περιεχόμενο με την πρώην σύντροφό του, εν αγνοία της. 300 φωτογραφίες και ένα βίντεο την ύπαρξη του οποίου έμαθε τυχαία η γυναίκα. Χθες το Ράδιο Αρβύλα ανακοίνωσε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σταματάει από την εκπομπή, ενώ πριν λίγο ο ίδιος με ανακοίνωση του ζήτησε συγνώμη για την πράξη του.

Σοκ, αγανάκτηση και απογοήτευση.

H καταγγελία πρώην συντρόφου του παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου ότι ο επί 2 χρόνια σύντροφός της «ανέβασε» σε πορνογραφικές ιστοσελίδες βίντεο και 300 φωτογραφίες από ιδιωτικές τους στιγμές χωρίς τη συγκατάθεσή της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τον κεντρικό παρουσιαστή της εκπομπή να «απολογείται» υποστηρίζοντας ότι η ομάδα της εκπομπής δεν γνώριζε απολύτως τίποτα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην πρώτη του ανακοίνωση μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας μιλά για απερισκεψία. Τη μεγαλύτερη της ζωής του.

Ο συνεργάτης της εκπομπής Χρήστος Κιούσης αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που έκανε στην κόρη του ώστε να μην έχει ούτε μισή αμφιβολία ότι ο πατέρας της μπορεί να γνώριζε για την υπόθεση και να μην αντιδρούσε.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Για την υπόθεση έχει οριστεί δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 14/12/2021