Χωρίς κατηγορία

Θεσσαλονίκη – Χειροπέδες σε αρνητή πατέρα – Υπέβαλε μηνύσεις κατά εκπαιδευτικών

01.12.2021 | 20:25 Eνσωμάτωση

Αρνητής γονιός μαθητή Γυμνασίου συνελήφθη, όταν υπέβαλε μηνύσεις κατά των εκπαιδευτικών του σχολείου που πήγαινε το παιδί του, καθώς οι ίδιοι δεν άφησαν το παιδί να εισέλθει χωρίς το απαραίτητο διαγνωστικό τεστ για τον κορωνοϊό.

Ο πατέρας του μαθητή απαίτησε να συμμετάσχει ο γιος του στην εκπαιδευτική διαδικασία, χωρίς να επιδείξει προηγουμένως το απαραίτητο self test

Οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου, που βρίσκεται στην περιοχή Αμπελοκήπων – Μενεμένης της Θεσσαλονίκης, απαγόρευσαν την είσοδο στο παιδί όπως προβλέπεται από τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του για «ψευδή καταμήνυση»

Στη συνέχεια, ο αρνητής γονέας μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και υπέβαλε μηνύσεις κατά των εκπαιδευτικών, ωστόσο ενημερώθηκε ότι η εισαγγελέας ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του για «ψευδή καταμήνυση».

Ο πατέρας συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και θα κρατηθεί μέχρι αύριο οπότε αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα υπενθιμίζεται ότι σε ισχύ βρίσκεται παραγγελία από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να σχηματίζονται δικογραφίες σε όσους υποβάλλουν μηνύσεις κατά εκπαιδευτικών και υγειονομικών σχετικα με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 01/12/2021