Ελλάδα

Χαλάνδρι – Διχασμένη προσωπικότητα με σύνδρομο καταδίωξης λένε όσοι γνωρίζουν την 49χρονη

13.11.2021 | 20:11 Eνσωμάτωση

Οι αναρτήσεις της 49χρονης σκιαγραφούν το προφίλ μίας γυναίκας με εμμονές και σύνδρομα καταδίωξης.

Τον περασμένο Αύγουστο έγραφε στο προφίλ της για την πλεκτάνη που θεωρούσε ότι της είχε στήσει ο γνωστός οφθαλμίατρος για να της πάρει την κόρη:

«Τα πιο ειδεχθή εγκλήματα όπου εμπλέκονται αστυνομικοί έως και εισαγγελείς και  που αποδεικνύουν ότι ο πολιτισμός μας έχει αποτύχει είναι η αδιαφορία των αρχών της Ελλάδας για την 5 έτους αρπαγή και κακοποίηση της ανήλικης κόρης μου με δράστες τον βιαστή μου και την σύζυγο αυτού που όποιος ενδέχεται να μην είναι εν τέλη ο βιολογικός πατέρας του παιδιού μου και να εξαπάτησε εμένα, την Δικαιοσύνη, τον νόμιμο σύζυγο μου με πλαστά έγγραφα αποτελεσμάτων DNA».

Στην τελευταία της ανάρτηση, την Τρίτη το μεσημέρι, ζητούσε να την βοηθήσουν να σώσει το ανήλικο παιδί της. Τον πατέρα του παιδιού της, τον απαγωγέα στο δικό της μυαλό, αποφάσισε να τον πυροβολήσει δύο ημέρες μετά 5 φορές μπροστά στη 12χρονη κόρη τους.

«Γόνος γνωστής βιομηχανίας»

Η 49χρονη που πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο, υποστηρίζει σε ανάρτησή της ότι είναι απόγονος μεγάλου σοκολατοβιομήχανου στην Ελλάδα, χωρίς όμως αυτό να προκύπτει από πουθενά.

Μάλιστα, η ίδια περιγράφει ότι έπεσε θύμα απαγωγής στην ηλικία των 3 ετών και κατέληξε σε ορφανοτροφείο στην Αλβανία.

«Η ιστορία επαναλαμβάνετε με την κόρη μου που την απήγαγε ο Έλληνας βιαστής μου με την Αγγλίδα τέρας & σύζυγό του όταν ήταν 8 ετών και εκ τότε έως σήμερα που κοντεύει να γίνει 13 ετών δεν την ξαναείδα».

Όσο γλυκιά και αν είναι η σοκολάτα άλλο τόσο δηλητηρίασε τις ζωές μας.

«Είχε εμμονές»

Ο πρώην σύντροφος της 49χρονης μίλησε αποκλειστικά στο MEGA για την επιθετική συμπεριφορά που εμφάνιζε η εικαστικός όσο ήταν σε σχέση πριν από πέντε χρόνια.

«Είχε γίνει και επιθετική, είχα κάνει και εγώ ασφαλιστικά μέτρα να μη με πλησιάζει, παρόλα αυτά στην ουσία τα αναίρεσα για την βοηθήσω σαν φίλος της, σαν άνθρωπος σαν δικηγόρος, οτιδήποτε», ανέφερε ο πρώην σύντροφος της 49χρονης.

Ο ίδιος, δικηγόρος στο επάγγελμα, προσπάθησε να την βοηθήσει, τελικά και εκείνος έγινε στα μάτια της άλλος ένας εχθρός.

«Είχα υποστεί και εγώ επίθεση με σπρέι πιπεριάς, βιαιότητες, μη το ψάχνετε. Με φωνές, με ύβρεις, με χυδαιότητες, σε πολλά επίπεδα, το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος αυτός έπρεπε να βοηθηθεί ιατρικά», πρόσθεσε.

Παρά τον ορυμαγδό ασυναρτησιών, ακατάληπτων αναρτήσεων και απειλών της 49χρονης, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφθανε στο σημείο να στήσει ενέδρα στον πατέρα του παιδιού της αλλά και να απειλήσει ακόμη και την ίδια της την κόρη.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 13/11/2021