Κόσμος

Τουρκία – Σκότωσε 28χρονη στη μέση του δρόμου με σπαθί σαμουράι

12.11.2021 | 17:43 Eνσωμάτωση

Μια γυναίκα περπατά σε κεντρικό δρόμο στο Ατασεχίρ της Κωνσταντινούπολης. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίζεται ένας άνδρας, περπατά με γοργό βήμα για να την προλάβει και την σκοτώνει με ένα σπαθί σαμουράι.

Άνδρας στην Κωνσταντινούπολη επιτέθηκε σε γυναίκα στη μέση του δρόμου, κρατώντας ένα σπαθί σαμουράι, με το οποίο και την σκότωσε.

Φτάνει στη γυναίκα και αρχίζει να τη μαχαιρώνει. Η γυναίκα προσπαθεί να αντιδράσει και ο άνδρας τη μαχαιρώνει ξανά.

Ο δράστης τρέπεται σε φυγή και η γυναίκα μένει αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε.

Τη διάλεξε τυχαία

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας είναι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν την κόρη τους τόσο άδικα.

Απαρηγόρητος και ο αρραβωνιαστικός της.

Βγάζοντας με το ζόρι τις λέξεις από το στόμα του, ζητά τη θανατική ποινή για τον δράστη.

H στυγερή δολοφονία της 28χρονης στη μέση του δρόμου στην πρωτεύουσα της χώρας, έχει συγκλονίσει την Τουρκία.

O δράστης είναι ένας 27χρονος φοιτητής που ομολόγησε ότι επέλεξε το θύμα του τελείως τυχαία, επειδή ήθελε απλά να σκοτώσει μια γυναίκα.

Πήρε το σπαθί αποφασισμένος να σκοτώσει την πρώτη γυναίκα που θα έβλεπε με το που θα έβγαινε από το σπίτι του έτσι ώστε να μην προλάβει να τον σταματήσει κάποιος που θα τον έβλεπε με το μαχαίρι.

Μπροστά του βρέθηκε η Μπασάκ Τσενγκίζ αρχιτέκτονας 28 ετών που πρόσφατα είχε αρραβωνιαστεί και βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη εδώ και λίγες ημέρες για επαγγελματικούς λόγους.

Όταν η αστυνομία έψαξε το σπίτι του 27χρονου, βρέθηκαν 15 διαφορετικά είδη μαχαιριών, συμπεριλαμβανομένου και του σπαθιού σαμουράι.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 12/11/2021