Πολιτική

Σε θέσεις μάχης για την εκλογή προέδρου στο ΚΙΝΑΛ

02.11.2021 | 20:37 Eνσωμάτωση

Με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στις κάλπες της 5ης Δεκεμβρίου οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ συνεχίζουν την προεκλογική τους δραστηριότητα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στο ερευνητικό κέντρο «Δημόκριτος». «Το σήμερα αλλά και το μέλλον των κοινωνιών μας είναι στη έρευνα σε όλους τους νέους τομείς που αφορούν στη μετάβαση σε μια πράσινη ανάπτυξη αλλά και την αξιοποίηση της τεχνολογίας της βιοτεχνολογίας της πληροφορικής» υποστήριξε ο κ. Παπανδρέου.

Όλοι συμφωνούν στη διεξαγωγή debate με την επιτροπή εκλογών να συνεδριάζει προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες για τη διεξαγωγή όσο το δυνατόν περισσότερων αναμετρήσεων μεταξύ των υποψηφίων.

Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς άγονες ψηφοφορίες η ΚΟ του ΚΙΝΑΛ έκλεισε την εκκρεμότητα της εκπροσώπησης στη Βουλή μετά το θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Για τις επόμενες 30 ημέρες ο Βασίλης Κεγκέρογλου θα έχει τη λειτουργική ευθύνη της ΚΟ και οι δυο κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι την ευθύνη για τις συζητήσεις στις επιτροπές και την ολομέλεια της Βουλής.

«Με αυτό το πλαίσιο και ομόφωνη απόφαση της ΚΟ δίνουμε σήμερα μήνυμα ενότητας και προοπτικής προς κάθε κατεύθυνση» υπογράμμισε ο κ. Κεγκέρογλου.

Πρόταση για ηλεκτρονική ψηφοφορία προκειμένου να μετέχουν στις εκλογές ακόμη περισσότεροι πολίτες κατέθεσε ο Παύλος Γερουλάνος με γνώμονα και την έξαρση της πανδημίας.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 02/11/2021