Κόσμος

Η πρώτη εμφάνιση του Άλεκ Μπάλντουιν μετά την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας του

02.11.2021 | 20:44 Eνσωμάτωση

Αρνητικά σχόλια και οργισμένες αντιδράσεις προκαλεί φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν. Λίγες μέρες μετά το τραγικό περιστατικό, όπου ο γνωστός ηθοποιός σκότωσε κατά λάθος σε γυρίσματα ταινίας τη Διευθύντρια φωτογραφίας, η οικογένεια Μπάλντουιν εμφανίζεται να γιορτάζει το Χάλογουιν μασκαρεμένη.

Η ζωή συνεχίζεται για τον Άλεκ Μπάλντουιν και την οικογένειά του.

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές ημέρες από τον άδικο χαμό της Χαλίνα Χάτσινς από το όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός και η σύζυγος του Χιλάρια δεν δίστασε να ανεβάσει φωτογραφίες στο Instagram της όπου ποζάρουν οικογενειακώς μασκαρεμένοι μαζί τους και ο ηθοποιός.

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο βοηθός σκηνοθέτη που έδωσε στον Άλεκ Μπάλντουιν το όπλο με την αληθινή σφαίρα.

«Η Χαλίνα Χάτσινς δεν ήταν απλά ένας από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους με τους οποίους έχω δουλέψει, αλλά και μια φίλη. Είμαι σοκαρισμένος και περίλυπος από τον θάνατό της. Αυτή η τραγωδία να ωθήσει τη βιομηχανία να επαναξιολογήσει τις αξίες και τις πρακτικές της για να διασφαλίσει πως κανείς δεν θα πάθει κακό ξανά μέσω της δημιουργικής διαδικασίας».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, φαίνεται πως ο Χολς παραδέχθηκε στους ανακριτές του Σάντα Φε, ότι δεν έλεγξε διεξοδικά το όπλο πριν το δώσει στον Μπάλντουιν.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 02/11/2021