Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι – Ποιος είναι ο μάρτυρας «κλειδί» που θα καταθέσει στη δίκη

18.09.2021 | 20:33 Eνσωμάτωση

Πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι θεωρείται 40χρονος ο οποίος κλήθηκε ως μάρτυρας στη δίκη και στον οποίο τηλεφωνούσε η κατηγορουμένη μετά την επίθεση.

Από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξε όλη της η ζωή. Φρικτοί πόνοι και ατελείωτα χειρουργεία. 16 μήνες μετά ζητά απαντήσεις από τη γυναίκα που την περιέλουσε με βιτριόλι και της κατέστρεψε τα όνειρα.

Ποιο ήταν το πραγματικό κίνητρο της επίθεσης; Αυτό είναι ένα από τα βασικά ερωτήματα που ταλανίζει τις σκέψεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου…

Μάρτυρας στην δική για το βιτριόλι κλήθηκε ένας 40χρονος, με τον οποίο η κατηγορούμενη είχε στενές επαφές και στον οποίο τηλεφωνούσε με επίταση μετά την επίθεση στην Ιωάννα…

Μέχρι σήμερα ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είχε πάρει θέση και δεν είχε καν εμφανιστεί.

Ο Δημήτρης Γκαβέρας, ο δικηγόρος του 40χρονου, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι!»

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως», δήλωσε.

Ο δικηγόρος του 40χρονου άφησε σαφείς υπόνοιες πως υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο για το οποίο αναρωτιέται γιατί καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει μιλήσει!

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία;».

Στις 30 Σεπτεμβρίου η δίκη θα ξεκινήσει με την κατάθεση της Ιωάννας.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 18/09/2021