Ελλάδα

MYTILINEOS – Δημιουργία και αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για παιδικά ατυχήματα

18.09.2021 | 20:43 Eνσωμάτωση

Η εταιρία MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία και αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων. Μέσα στο 2021 ολοκληρώθηκε η παροχή του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού σε τρία νοσοκομεία της χώρας.

Η MYTILINEOS από το 2017 στηρίζει τη δημιουργία και την αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας και τα Παιδιατρικά Νοσοκομεία της χώρας.

Η Εταιρεία ολοκλήρωσε εντός του 2021 την παροχή του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού για την άρτια λειτουργία της Αίθουσας Επειγόντων Περιστατικών και της Παιδιατρικής Κλινικής των Γενικών Νοσοκομείων Πειραιά «Τζάνειο», Κύμης και Αγρινίου ενώ υπολογίζεται ότι εξυπηρετούν συνολικά παραπάνω από 15.000 παιδιά ετησίως.

Η Εταιρεία βρίσκεται στο πλευρό της διασφάλισης των δικαιωμάτων της παιδικής ηλικίας διαχρονικά, μέσα από υπεύθυνες δράσεις και στηρίζει το βασικό δικαίωμα των παιδιών να έχουν άμεση πρόσβαση σε βασικές ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας.

Ήδη από το 2017, έχει προχωρήσει στη δημιουργία και αναβάθμιση 13 Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών σε αρκετές περιοχές της Χώρας παρέχοντας συνολικά 168 μηχανήματα και εξυπηρετώντας ετησίως περισσότερα από 165.600 παιδιά.

Η συνέπεια και το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας της MYTILINEOS, αλλά και οι πρωτοποριακές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει με στόχο πάντα την βιώσιμη, αλλά και κοινωνική ανάπτυξη, αναδείχθηκαν και στα Hellenic Responsible Business Awards 2021, όπου η Εταιρεία μετά από μια απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης και με πολλές και υψηλού επιπέδου συμμετοχές, απέσπασε 3 διακρίσεις

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 18/09/2021