Πολιτική

Βόλτα Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ

11.09.2021 | 13:31 Eνσωμάτωση

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της έκθεσης και συνομίλησε με κόσμο.

Ειδικότερα, τέλος του 2023 το Μετρό Θεσσαλονίκης θα είναι πραγματικότητα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης.

Ο κ. Μητσοτάκης στάθηκε επίσης σε περίπτερο του ιατρικού συλλόγου όπου υπήρχε φωτογραφία του πριν τον κορονοίο υπέρ του εμβολιασμού.

Στο περίπτερου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σταμάτησε για να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμβολή του τόσο στο εμβολιαστικό πρόγραμμα όσο και στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.

Στο περίπτερο αυτοκινητοβιομηχανίας μπήκε μέσα σε ηλεκτροκίνητα και υβριδικά μοντέλα και επανέλαβε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχουμε τους στόχους μείωσης των ρυπογόνων εκπομπών αν δεν μπούμε δυναμικά στην ατμοσφαιρική κίνηση.

Ενημέρωθηκε επίσης για τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία έχει βοηθήσει τον α’ γενή τομέα για την αυξηση της παραγωγής, τη μείωση του κόστους και τον εντοπισμό παράνομων δράσεων.

Στο περίπτερο του Λιμενικού Σώματος παρακολούθησε σενάρια ακινητοποίηση κακοποιού και εισβολής σε κτίριο για εξουδετέρωση τρομοκράτη.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 11/09/2021