Οικονομία

Ελληνικό: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια για το παράκτιο μέτωπο

20.07.2021 | 13:35 Eνσωμάτωση

Πριν από λίγη ώρα η Lamda Development παρουσίασε τα σχέδιά της για την αναμόρφωση του παράκτιου μετώπου στο Ελληνικό και τη Μαρίνα Γκαλέρια, που θα αναδείξουν την Αθηναϊκή Ριβιέρα σε κορυφαίο προορισμό παγκοσμίως.

Την παρουσίαση έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Οδυσσέας Αθανασίου.

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα, το στολίδι μας στο παραλιακό μέτωπο με την επένδυση του Ελληνικού συμβάλλει στην ανάδειξη της Αθήνας σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό 12 μήνες το χρόνο.

Η Μαρίνα Γκαλέρια θα αποτελέσει ένα από σημαντικότερα σημεία: Τοπόσημο με υψηλές υπηρεσίες γαστρονομία, ψυχαγωγίας, αθλητισμού, φιλοξενίας.

Μία έκταση 22.000 τετραγωνικών μέτρων μπροστά στην Μαρίνα του Αγίου Κοσμά θα αλλάξουν όλο το τοπίο. Θα αναπτυχθεί σε δύο επίπεδα με άμεση επαφή με τη θάλασσα, κορυφαίοι οίκοι μόδας αποκτούν το δικό τους κατάστημα την Ελλάδα ενώ θα μπορούμε να επισκεφτουμε διάσημα εστιατόρια.

Όλο το παραλιακό κομμάτι στο συγκεκριμένο σημείο μήκους 3,5 χλμ θα αναμορφωθεί. Στο κέντρο θα υπάρχει μια αμμώδης καθαρή ακρογιαλιά εντός χλμ προσβάσιμη σε όλους, στα νότια θα φτιαχτεί ο πρώτος πράσινος ουρανοξύστης στην Ελλάδα και λίγο πιο πέρα δύο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 20/07/2021