Ελλάδα

Φολέγανδρος: Ανείπωτος πόνος και οργή για τον φόνο της κόρης τους

18.07.2021 | 20:06 Eνσωμάτωση

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τον πόνο των γονιών της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Όπως λέει ο πατέρας της «Ήταν μια άριστη φοιτήτρια, φαρμακοποιός και αυτές οι διακοπές στην Φολέγανδρο ήταν οι πρώτες που πήγε στη ζωή της μετά το πτυχίο της» και ζητά μέσω του MEGA να φάει ισόβια ώστε να τιμωρηθεί πραγματικά για το αποτρόπαιο έγκλημα. Η μητέρα της ζητάει το παιδί της να είναι το τελευταίο θύμα, άνανδρων, συμπεριφορών.

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον σύντροφο της αλλά και η τοπική κοινωνία στο Βέλο Κορινθίας, τον τόπο καταγωγής της.

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας θρηνούν από τη στιγμή που πληροφορήθηκαν την είδηση για τη δολοφονία της.

Οργισμένοι προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους και να αντιμετωπίσουν την κατάσταση…Ο πατέρας της μιλώντας στο mega ξεσπά.

«Ήταν μια άριστη φοιτήτρια, φαρμακοποιός και τις πρώτες διακοπές που πήγε στη ζωή της μετά το πτυχίο της, την εξαπάτησε…και έγινε αυτό που έγινε.

– Τον ξέρατε εσείς αυτόν; Τον είχατε γνωρίσει ποτέ;

Όχι, δεν τον ξέραμε κανείς. Το κορίτσι τον γνώριζε λίγο καιρό…»

Η νεαρή γυναίκα, αφοσιωμένη κυρίως στην επιστήμη της καθώς σπούδασε φαρμακοποιός, γνώρισε πριν από λίγο διάστημα τον άνδρα που έμελλε, με αυτό τον αποτρόπαιο, σκληρό και ανάλγητο τρόπο, να της…στερήσει τη ζωή. Η μητέρα της ζητάει το παιδί της να είναι το τελευταίο θύμα, άνανδρων, συμπεριφορών.

«Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή, πιστεύω στους κακούς ανθρώπους και τις κακές συμπεριφορές…Αυτή η τραγωδία είναι πρώτα για το παιδί μου, που δεν του άξιζε αυτό, σε αυτό το πλάσμα δεν άξιζε αυτό το πράγμα…Πρέπει να είναι η τελευταία Γαρυφαλλιά, το παιδί μου, που πέφτει στα χέρια ενός άνανδρου άνδρα και πρέπει εμείς οι μάνες να μεγαλώνουμε τα αγόρια μας διαφορετικά…»

Χαρούμενη για τη σχέση της, η26χρονη σχεδίαζε τις διακοπές τους, χωρίς να μπορεί να φανταστεί την κατάληξη που θα είχαν.

«Γνώριζαν την σχέση της κόρης του με τον δράστη. Ήταν ανακουφιστικό για αυτούς το γεγονός ότι ήταν κάτοικος και είχε μεγαλώσει σε μια γειτονική κωμόπολη. Αυτό τους καθησύχαζε, για αυτό το λόγο και για πρώτη φορά συναίνεσαν στο να πάει το ιδιαιτέρα συντηρητικό αυτό κορίτσι, μόνη της διακοπές»

Η νεαρή κοπέλα ήταν πάντα μία άριστη φοιτήτρια η οποία δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Ο πατέρας της λέει χαρακτηριστικά στο Mega ότι ο 30χρονος, καθ΄ομολογίαν δράστης, την…εξαπάτησε.

-Σας είχε πει ποτέ κάτι η κόρη σας; Κάποιο πρόβλημα, να της συμπεριφερθεί άσχημα;
-Όχι και δεν είχε και καμία σχέση μεγάλη μαζί του, αυτός την εξαπάτησε, το κορίτσι μας ήταν μικρό και άβγαλτο…Να φάει ισόβια, να σαπίσει στη φυλακή.

Οι γονείς της Γαρυφαλλιάς θα δηλώσουν μέσω του νομικού εκπροσώπου τους, Αλέξη Κούγια, τις επόμενες ημέρες δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας ενώπιον του ανακριτή Νάξου σε βάρος του 30χρονου καθ΄ομολογίαν δράστη της ανθρωποκτονίας της κόρης τους.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 18/07/2021