Ελλάδα

Ηλιούπολη: Συγκλονίζει η κατάθεση της 19χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του αστυνομικού

13.07.2021 | 21:24 Eνσωμάτωση

Τον απολυτό εφιάλτη στο σπίτι του αστυνομικού στην Ηλιούπολη ζούσε για δυο μήνες η 19χρονη που την περασμένη εβδομάδα κατάφερε να ξεφύγει από το κολαστήριο της.

Ο ένστολος αρχικά παρουσιάστηκε ως προστάτης στην νεαρή γυναικά όμως γρηγορά αποκάλυψε το πραγματικό του πρόσωπο αναγκάζοντας την να πραγματοποιεί ερωτικά ραντεβού, διαφορετικά την απειλούσε πως θα την σκοτώσει

Με απειλές και ανελέητους ξυλοδαρμούς ο αστυνομικός εξανάγκασε την 19χρονη να εξαφανιστεί από όλους τους γνωστούς της ώστε να μπορεί να την ελέγχει πλήρως.

«Ο …(αστυνομικός) μου είπε ότι θα πηγαίνω σε ραντεβού με διάφορα άτομα με τα οποία θα ερχόμαστε σε συνουσία και από τα χρήματα που θα δίνουν ως αντάλλαγμα, τα οποία ήταν συνήθως 160 €, εγώ θα έπαιρνα τα 80. Έφτιαξε και δικό μου προφίλ στο site με ψεύτικα στοιχεία βάζοντας φωτογραφίες και βίντεο ώστε να μπορούν οι πελάτες να κλείσουν ραντεβού μαζί μου. Ακόμα μου είπε να διαγράψω τα προφίλ και τις φωτογραφίες μου στο instagram και στο facebook καθώς και όλες τις επαφές μου στο κινητό εκτός της μητέρας μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η 19χρονη.

«Με χτυπούσε και με βίαζε»

Κόβουν την ανάσα οι περίγραφες της 19χρονης για τα βασανιστήρια που υπέστη από τον αστυνομικό.

«Ο …(αστυνομικός) με χτυπούσε συνεχώς ακόμα και για τους πιο απλούς λόγους όπως ότι δεν έκανα σωστά τις δουλειές του σπιτιού. Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο. Επίσης με βίαζε τον τελευταίο καιρό διότι εγώ δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί του και αυτός με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και με χτυπούσε εξαναγκάζοντάς με έτσι να κάνω σεξ μαζί του. Τελευταία φορά που με βίασε ήταν χθες το βράδυ και τελευταία φορά που με χτύπησε ήταν σήμερα το μεσημέρι. Επίσης με χτύπησε χθες και προχθές στο πρόσωπο και στα πόδια με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ μου έκοψε τα μαλλιά και έχυσε επάνω μου ένα μπουκάλι στοματικό διάλυμα» ανέφερε η άτυχη κοπέλα.

Η 19χρονης αποκάλυψε πως ένας άνδρας που της παρουσιάστηκε ως στρατιωτικός ήταν εκείνος που την μετέφερε στα ερωτικά ραντεβου.

Στην κατάθεση της η 19χρονη αναφέρει πως στο σπίτι του αστυνομικού εμφανίζονταν και άλλες γυναίκες που τις ανάγκαζαν να εκδίδονται.

Η 19χρονη στην κατάθεση της ανέφερε πως και ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά όταν η μητέρα και ο αδελφός της έλλειπαν από το σπίτι από την ηλικία των 11 ετών.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 13/07/2021