Πολιτική

Ο δεύτερος κύκλος υποχρεωτικών εμβολιασμών και το «θολό» μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ

13.07.2021 | 21:49

Στο Μαξίμου σκέφτονται αν χρειαστεί να πιάσουν το 60% του εμβολιασμού να προχωρήσουν και σε δεύτερο κύκλο υποχρεωτικών εμβολιασμών, υπογράμμισε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA o διευθυντής της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», Γιώργος Μαντέλας.

«Αργά ή γρήγορα, αν πρέπει να επιτευχθεί το τείχος ανοσίας, θα πρέπει να είναι όλοι εμβολιασμένοι» σημείωσε ο δημοσιογράφος, τονίζοντας ότι εδώ και καιρό στο Μαξίμου γνώριζαν ότι δεν μπορούσε να επιτευχθεί το τείχος της ανοσίας.

Σε ότι αφορά στην εκκλησία, ο Γιώργος Μαντέλας, εκτίμησε ότι με την εγκύκλιο για τον εμβολιασμό, «η εκκλησία βγήκε από την υποχρέωση. Κανείς δεν ξέρει αν η εγκύκλιος θα διαβαστεί ή αν τα φυλλάδια θα μοιραστούν σε όλες τις εκκλησίες».

Τέλος, σχολίασε τα περί «διώξεων και διαχωρισμό» πολιτών που είπε ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τα νέα κυβερνητικά μέτρα.

«Η προσπάθεια να πιάνεις και τους μεν και τους δε, εκτός ότι είναι πολύ δύσκολη, απαιτεί και μεγάλες ικανότητες. Όσο πιο θολό είναι το μήνυμα, τόσο χειρότερα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Γίνεται προσπάθεια να ικανοποιηθούν όλα τα ακροατήρια. Όμως στο τέλος μπορεί να μη μείνει κανένας ικανοποιημένος».

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 13/07/2021

Πολιτική