Ελλάδα

Ηλιούπουλη: Προφυλακιστέοι ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης που την κακοποιούσαν

13.07.2021 | 20:29 Eνσωμάτωση

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν ο 39χρονος αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης η οποία βίωσε μία κόλαση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης και από τους 2.

Οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για 14 αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος ενώπιον της 16ης ανακρίτριας.

Κατά την διάρκεια των απολογιών των δύο κατηγορουμένων γυναικείες συλλογικότητες πραγματοποίησαν συγκέντρωση αλληλεγγύης στη 19χρονη.

Παρά την προσπάθεια πατέρα της 19χρονης και του αστυνομικού να πείσουν ανακρίτρια και εισαγγελέα για την αθωότητα τους, οι ισχυρισμοί τους, δεν έγιναν πιστευτοί και οι δικαστικές αρχές διέταξαν την προφυλάκιση τους.

Ο 39χρονος αστυνομικός ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεση της 19χρονης στις αστυνομικές αρχές, την χτυπούσε και την εξέδιδε χωρίς τη θέληση της, αρνήθηκε τις κατηγορίες και έδωσε τη δική του, αδύναμη ομολογουμένως, εκδοχή για όσα του καταλογίζει η κοπέλα.

«Με την κοπέλα είχαμε ερωτικό δεσμό. Εκείνη εκδιδόταν ήδη από το 2016. Εγώ ήθελα να την απομακρύνω από αυτήν τη δουλειά. Γί’ αυτό το λόγο την ημέρα της σύλληψης μου, τσακωθήκαμε. Την χαστούκισα, κι εκείνη για να με εκδικηθεί με κατήγγειλε στην αστυνομία» υποστήριξε στην ανακρίτρια ο αστυνομικός.

Αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση

Και ο πατέρας της 19χρονης αρνήθηκε ότι βίαζε το παιδί του από την ηλικία των 11 μέχρι των 17 ετών και μάλιστα ζήτησε την κατ΄αντιπαράσταση εξέταση του με τη 19χρονη αλλά και την εξέταση του γιου του και της συζύγου  του.

«Αρνούμαι την κατηγορία του βιασμού. Είχα προστρέξει στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσω την εξαφάνιση της κόρης μου, διότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έφευγε από το σπίτι. Η κόρη μου, μου είχε διαμηνύσει ότι σε περίπτωση που θα την ψάξω, θα δηλώσει ότι την έχω βιάσει» υποστήριξε ο πατέρας – τέρας.

Αντίθετα, ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας ότι η κόρη του είχε πέσει θύμα οργανωμένου κυκλώματος πορνείας και άφησε αιχμές ότι όλα ήταν σε γνώση της συζύγου του.

«Η σύζυγος μου αν και γνώριζε τις κινήσεις της κόρης μας φρόντιζε εντέχνως να με παραπλανά και να μου αποκρύπτει την αλήθεια…Υπήρξα αυστηρός γονέας με παραδοσιακές και ηθικές αρχές αλλά όχι βιαστής» πρόσθεσε ο πατέρας της 19χρονης.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 13/07/2021