Ελλάδα

Ηλιούπολη: Άγνοια για όσα βιώνε η κόρη της δήλωσε η μητέρα της 19χρονης

13.07.2021 | 21:29 Eνσωμάτωση

Η μητέρα της 19χρονης δήλωσε, στους αστυνομικούς, πλήρη άγνοια για τα όσα τραγικά συνέβησαν στη ζωή του παιδιού της από την ηλικία των 11 ετών και μέχρι σήμερα.

Η γυναίκα κατέθεσε πως πρόσφατα η κόρη της μετακόμισε στο σπίτι του φίλου της που είναι αστυνομικός και «πάνω από 30 χρονών» όπως της είχε πει. «Έχω μία κόρη την Δ., η οποία είναι δίδυμη με το γιο μου και μέχρι πριν περίπου ένα μήνα έμενε μαζί μας, αλλά μετά έφυγε και μένει στο σπίτι ενός παιδιού, με το οποίο έχει σχέση. Ξέρω ότι το παιδί αυτό το λένε (…), είναι πάνω από 30 χρονών, όπως μου έχει πει η κόρη μου και ότι είναι αστυνομικός…» τόνισε και πρόσθεσε πως η κόρη της «έφυγε από το σπίτι πριν περίπου ένα μήνα, γιατί μάλωνε συνέχεια με τον πατέρα της. Ειδικά από την ηλικία των 16 χρονών και μετά μάλωναν συνέχεια, σε καθημερινή σχεδόν βάση. Και τα δύο παιδιά μάλωναν με τον πατέρα τους, αλλά ειδικά η κόρη μου μάλωνε συνεχώς».

Μιλώντας για το σύζυγό της έκανε λόγο για έναν «απότομο» άνθρωπο, λέγοντας πως ήταν πολύ αυστηρός με τα παιδιά. «Από τότε έγινε πολύ αυστηρός, τους φώναζε συνέχεια και γι’ αυτό το λόγο μάλωνα και εγώ συνέχεια μαζί του. Γενικά είχαμε πολλά προβλήματα στο σπίτι και η κόρη μου, πριν ένα μήνα δεν άντεξε άλλο και έφυγε. Για να καταλάβετε πόσα προβλήματα υπήρχαν, κάποια στιγμή του είχα πει να πάει να δει ένα ψυχολόγο και αυτός μου έλεγε ότι δεν είναι τρελός και ότι εμείς πρέπει να πάμε να μας δει γιατρός» συμπλήρωσε, αναφέροντας ότι επισκέφθηκε η ίδια τον παθολόγο του συζύγου της, ο οποίος της έδωσε ένα αγχολυτικό χάπι, το οποίο, όπως εξήγησε, άρχισε να παίρνει αλλά η κατάσταση δεν άλλαξε.

Μάλιστα, η γυναίκα κατέθεσε πως η κόρη της της είχε απαγορεύσει να πει στο σύζυγο της πού μένει. «Τον τελευταίο καιρό ο άντρας μου με ρωτούσε συνέχεια πού είναι η κόρη μας, αλλά εκείνη μου είχε ζητήσει να μην του πω τίποτα και να μην του πω που μένει» ανέφερε στην κατάθεση της και ακολούθως περιέγραψε τι συνέβη την ημέρα που αποκαλύφθηκε η ιστορία.

«Στις 10 Ιουλίου με πήρε τηλέφωνο η κόρη μου από ένα κινητό που δεν ήξερα και μου είπε ότι το δικό της έχει χαλάσει και με καλεί από το σύντροφό της. Μου είπε ότι είναι καλά και δε μιλήσαμε πολύ ώρα. Μετά από λίγη ώρα με πήρε τηλέφωνο από το ίδιο κινητό ο σύντροφός της και μου είπε ότι η κόρη μου έφυγε από το σπίτι και δεν ξέρει που έχει πάει κι αν μπορώ να πάω από κει να μιλήσουμε. Εγώ αγχώθηκα, πήρα ένα ταξί και πήγα στο σπίτι του όπου με περίμενε μόνος και μου είπε ότι μαλώσανε και της έδωσε ένα χαστούκι και εκείνη έφυγε απ’ το σπίτι. Τον ρώτησα γιατί το έκανε αυτό και μου είπε ότι νευρίασε, γιατί την είδα με δύο νεαρούς έξω από το σπίτι» περιέγραψε στην κατάθεση της η γυναίκα και συμπλήρωσε πως αμέσως μετά είδε αστυνομικούς έξω από το σπίτι της Ηλιούπολης.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 13/07/2021