Ελλάδα

Ο ένας πάνω στον άλλον διασκεδάζουν χωρίς αποστάσεις και μάσκες

07.07.2021 | 20:16 Eνσωμάτωση

Όλο το παραλιακό μέτωπο της Αττικής κυριολεκτικά βράζει καθώς τα πάρτι, ακόμη και με 2.000 άτομα, δεν σταματούν.

Πάρτι στην Παραλιακή, λουλουδοπόλεμος στα Δυτικά προάστια, μπουζούκια στην Εύβοια, ξεφάντωμα εν πλω στη Σκιάθο και… Μύκονος όπως παλιά.

Βράδυ Κυριακής, πάρτι στην παραλιακή. Μάσκες και αποστάσεις, λέξεις άγνωστες, σαν να μην υπάρχει κορωνοϊός. Η μουσική στη διαπασών, το αλκοόλ άφθονο και ο χορός, ο ένας πάνω στον άλλον.

«Ήταν το μπαρ γεμάτο, οι παραλίες γεμάτες, οι τουαλέτες γεμάτες, έξω γεμάτη η ουρά. Ήμασταν σαν μυρμήγκια. Σίγουρα 2.000 άτομα. Το πάρτι ξεκίνησε στις 21:00 και τελείωσε στις 02:30», σημείωσε θαμώνας μιλώντας στο MEGA.

Τις πρώτες πρωινές ώρες το πάρτι μεταφερόταν από τις μπάρες και τα τραπέζια στις ξαπλώστρες της παραλίας κι εκεί χανόταν κάθε μέτρo.

Η θετικότητα στο παραλιακό μέτωπο εκτοξεύθηκε στα ύψη, ενώ το 66% των νέων κρουσμάτων αφορούν εφήβους και νέους από 15 έως 24 ετών.

Πάρτι παντού

Πάρτι σε μπουζουξίδικο στην Εύβοια. Σε εσωτερικό κλειστό χώρο με τους θαμώνες να συνωστίζονται, τραγουδούν και χορεύουν όπως βλέπετε στο βίντεο, ο ένας πάνω στον άλλον.

Πάρτι για όλους, μικρούς και μεγάλους, αφού τα ελληνικά διαδέχτηκαν οι ήχοι του dj. Η πίστα γέμισε με λουλούδια και δεκάδες θαμώνες διασκέδαζαν μέχρι το πρωί στα δυτικά προάστια.

Για τέσσερα 24ωρα, σχεδόν 100 άτομα διασκέδασαν σε μπαρ στη Σκιάθο, ακόμα και σε κατάστρωμα πλοίου. Η εκδρομή διοργανώθηκε διαδικτυακά και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος διαμονής, αλλά και τα μεταφορικά στοίχησαν σε κάθε άτομο 120 ευρώ, ενώ το που και πότε θα γίνει το πάρτι οι ενδιαφερόμενοι το έμαθαν με μήνυμα στο κινητό τους.

Με βεγγαλικά και υπό τους ήχους της δυνατής μουσικής οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν ο ένας δίπλα στον άλλο, με το αλκοόλ να ρέει κάποιοι παρασύρθηκαν από την μουσική και αγκαλιάστηκαν ξεχνώντας τα μέτρα προστασίας.

Την ίδια ώρα στη Μύκονο επικρατεί το αδιαχώρητο. Χορός, μουσική και πάρτι μέχρι το πρωί και σε κατάστημα στα Ματογιάνια, αλλά και σε πριβέ πάρτι σε βίλα του νησιού.

Τα βλέμματα όλων στραμμένα στις επόμενες ημέρες αφού εκτιμάται ότι ο αριθμός των κρουσμάτων από τα πάρτι θα αυξηθεί.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 07/07/2021