Πολιτική

Το κέντρο υγείας Κερατσινίου εγκαινίασε ο Μητσοτάκης – Επίθεση από τον Τσίπρα

07.07.2021 | 21:20 Eνσωμάτωση

Ένα πολυδύναμο Κέντρο Υγείας, που θα προσφέρει υπηρεσίες πρόληψης και θεραπείας, εγκαινίασε σήμερα στο Κερατσίνι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι κάτοικοι στο Κερατσίνι και την ευρύτερη περιοχή από την Δραπετσώνα μέχρι το Πέραμα, περίμεναν χρόνια αυτό το κέντρο υγείας που εγκαινιάστηκε παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόκειται για πρότυπο πολυδύναμο κέντρο που θα προσφέρει υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης σε περισσότερους από 90.000 πολίτες.

Τα σημερινά εγκαίνια συνέπεσαν με τη συμπλήρωση δυο χρόνων της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Είναι η καλύτερη απόδειξη ότι παρά τις μεγάλες κρίσεις που κληθήκαμε να διαχειριστούμε τους τελευταίους 18 μήνες, η κυβέρνηση ουδέποτε υποχώρησε από τη δέσμευσή της να είναι κοντά στους πολίτες, ειδικά στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Το νέο κέντρο υγείας είναι στελεχωμένο και πλήρως εξοπλισμένο με 14 εργαστήρια.

Επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για το σχέδιο συγχωνεύσεων περιφερειακών νοσοκομείων και μεγάλων νοσηλευτικών μονάδων, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση που είχε με την Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών.

«Πρόκειται περί μιας εγκληματικής εμμονής. Ενώ σε όλο τον κόσμο η πανδημία διδάσκει ότι πρέπει να αλλάξουμε ρότα και να ενισχύσουμε τα συστήματα υγείας, στην Ελλάδα η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκης αποφασίζει να συνεχίσει ένα καταστροφικό έργο», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει κάνει ούτε μία πρόσληψη μόνιμου γιατρού.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 07/07/2021