Κόσμος

Τομ Κρουζ: Σε καραντίνα λόγω συρροής κρουσμάτων στα γυρίσματα ταινίας

04.06.2021 | 13:21 Eνσωμάτωση

Σε καραντίνα μπήκε ο αστέρας του Χόλιγουντ Τομ Κρουζ καθώς στα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας του «Επικίνδυνες αποστολές» 14 άτομα βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, εξαλλος φαίνεται ότι είναι ο διάσημος ηθοποιός Τομ Κρουζ καθώς τέθηκε σε απομόνωση 14 ημερών μετά τον εντοπισμό 14 κρουσμάτων του κορωνοϊού, σε μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου της ταινίας του «Mission: Impossible 7».

Ο Τομ Κρουζ είχε περάσει μία ολόκληρη μέρα με χορεύτριες για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας στη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίες στη συνέχεια βρέθηκαν θετικές στον ιό.

Πλέον και τα 60 μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου της ταινίας έχουν τεθεί σε απομόνωση.

Πηγές αναφέρουν ότι, οι τέσσερις χορεύτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορωνοιό βρίσκονταν «σε απόσταση λίγων μέτρων» από τον 58χρονο Αμερικανό ηθοποιό στη διάρκεια γυρισμάτων μιας σκηνής σε νυχτερινό κλαμπ για την ταινία «Mission: Impossible 7». Από τα 14 μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου που βρέθηκαν θετικά στον ιό, τα περισσότερα είναι στενοί βοηθοί του Αμερικανού ηθοποιού.

Τους τελευταίους μήνες, τα γυρίσματα της ταινίας «Μission: Impossible 7» πραγματοποιούνται στο κινηματογραφικό στούντιο «Longcross Studios» στο Σάρει τους τελευταίους μήνες.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 04/06/2021