Ελλάδα

Πάρος: Σάλος με γερμανικό ριάλιτι που γυρίζεται στο νησί

30.05.2021 | 21:01

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Πάρο με αφορμή τα γυρίσματα γερμανικού ριάλιτι στο οποίο σέκα άνδρες και δέκα γυναίκες συμβιώνουν με σκοπό να δημιουργήσουν ερωτικές σχέσεις. Ιδιοκτήτρια πολυτελούς κατοικίας στην περιοχή, υποστηρίζει πως έχει στηθεί ένας «παράνομος καταυλισμός» και κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά των ιδιοκτητών των ακινήτων όπου γίνονται τα γυρίσματα. Μάλιστα ο ένας εκ των ιδιοκτητών που έχει παραχωρήσει το σπίτι του για τα γυρίσματα του ριάλιτι είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο οποίος δίνει τη δική του απάντηση

Το δημοφιλές γερμανικό ριάλιτι “are you the one” με τις ιδιαίτερα τολμηρές σκηνές μεταξύ των παικτών, φαίνεται πως έχει προκαλέσει αναστάτωση στο νησί της Πάρου, όπου γυρίζεται για δευτερη χρονιά.

Δέκα άνδρες και δέκα γυναίκες συμβιώνουν με σκοπό να δημιουργήσουν ερωτικές σχέσεις.

Το reality γυρίζεται σε δύο βίλες στην παραλία του Φάραγγα. Ιδιοκτήτρια πολυτελούς κατοικίας στην περιοχή, υποστηρίζει πως έχει στηθεί ένας «παράνομος καταυλισμός». Μάλιστα κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά των ιδιοκτητών των ακινήτων όπου γίνονται τα γυρίσματα.

Η μία από τις βίλες ανήκει στον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο. «Για εμάς είναι η δεύτερη σεζόν του ριάλιτι, το δεύτερο καλοκαίρι που τους παραχωρούμε το σπίτι μας και όλα κυλούν ομαλά. Το νησί ζει από αυτή την παραγωγή. Διακόσια και πλέον άτομα που εργάζονται για το σόου έχουν νοικιάσει σπίτια, τρώνε στα εστιατόρια του νησιού και είναι η δεύτερη χρονιά που συμβαίνει αυτό»

Όλα αυτά είναι αδειοδοτημένα τόσο από τον δήμο της Πάρου όσο από λιμενικές αρχές και τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις που πρέπει να υφίστανται για να υπάρχει η δυνατότητα να γυρίζεται αυτό το ριάλιτι.

Όπως λέει ο δικηγόρος του Σπύρου Καπράλου, δεν υπάρχουν άλλες αντιδράσεις πέραν της συγκεκριμένης ιδιοκτήτριας και πως η τοπική κοινωνία ωφελείται από το συγκεκριμένο ριάλιτι.

«Αντιδράσεις γενικώς από κόσμο δεν υπάρχουν. Το αντίθετο μάλιστα επειδή ο κόσμος ωφελείται από αυτή τη δραστηριότητα και γενικώς η Πάρος προβάλλεται.»

Τα ασφαλιστικά μέτρα πρόκειται να εκδικαστούν μέσα στον Ιούνιο ωστόσο το αίτημα της προσωρινής διαταγής εκδικάστηκε την περασμένη Τετάρτη και απορρίφθηκε.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 30/05/2021

Ελλάδα