Ελλάδα

Νεαροί που γλεντούσαν πυροβόλησαν στον αέρα για να… διώξουν τους αστυνομικούς

30.05.2021 | 20:50 Eνσωμάτωση

Απίστευτες σκηνές με πυροβολισμούς στον αέρα, επιθέσεις σε περιπολικά και κυνηγητό διαδραματίστηκαν χθες το απόγευμα του Σαββάτου σε σπίτι στο Κάτω Καστρίτσι, στην Πάτρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία για γλέντι που γινόταν παρουσία δεκάδων ατόμων, κατά τη διάρκεια του οποίου πυροβολούσαν στον αέρα.

Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί στην περιοχή και έγιναν αντιληπτοί από τους καλεσμένους, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους. Μάλιστα, πολλοί άρχισαν να πετούν πέτρες στους αστυνομικούς, ενώ άλλοι χτυπούσαν το περιπολικό με ξύλα! Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά δυο αστυνομικοί.

Αμέσως, κατέφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο. Οι δράστες εξαφανίστηκαν και ξεκίνησε κυνηγητό από τους αστυνομικούς για να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Για το πρωτοφανές περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Επίσης, στην Πάτρα είχαμε και 3 συλλήψεις για παραβάσεις σε καταστήματα εστίασης. Οι ιδιοκτήτες θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο, καθώς έπαιζαν μουσική και είχαν και θαμώνες εντός των καταστημάτων.

Συνολικά, συνελήφθησαν 6 ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης σε διάφορες περιοχές της χώρας μας, για μουσική, συνωστισμό και χρήση εσωτερικού χώρου ενώ επεβλήθη και δεκαπενθήρο λουκέτο σε 3 επιχειρησεις.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 30/05/2021