Ελλάδα

Νέο κορωνοπάρτι στο προαύλιο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου

30.05.2021 | 20:46

Όχι μόνο στήθηκε και πάλι πάρτι με εκατοντάδες άτομα στο Αριστοτέλειο, αλλά μέσα στο κτήριο του Πανεπιστημίου κάποιοι έκαναν γυρίσματα για βίντεοκλιπ- Θυμίζουμε ότι χθες το απόγευμα στήθηκε ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση, ώστε να μην εισέλθουν άτομα στο Πανεπιστήμιο. Την ίδια στιγμή σε δάσος στην ανατολική Θεσσαλονίκη εκατοντάδες άτομα έκαναν πάρτυ με πλήρη οργάνωση. DJ, είσοδο, ακόμα και εισιτήριο και όλα αυτά φυσικά μετά τις 12 που τυπικά ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας

Η μουσική στα ύψη… Ο ένας πάνω στον άλλον… Και το πάρτι συνεχίζεται για ακόμα ένα βράδυ…

Παρά τις δύο εισαγγελικές παρεμβάσεις, τα παράνομα πάρτι συνεχίστηκαν στον προαύλιο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Εκατοντάδες νεαροί, αφού έκλεισαν τα καταστήματα της εστίασης, έστησαν το δικό τους γλέντι στη Φιλοσοφική Σχολή.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως εκείνη την ώρα πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα βίντεοκλιπ εντός του πανεπιστημίου, παρόλο που το απόγευμα του Σαββάτου, στήθηκε αστυνομική επιχείρηση, ώστε να μην εισέλθουν άτομα στο Πανεπιστήμιο και να μη διεξαχθεί νέο πάρτι.

Την ίδια ώρα, άλλο πάρτυ συνωστισμού με DJ, είσοδο και τουλάχιστον 200 άτομα έγινε χθες βράδυ σε δάσος στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Η ενημέρωση για τη διοργάνωση έγινε μέσω των social media, ενώ ακολουθούσε αποστολή μηνύματος με στίγμα στο χάρτη του gps, προκειμένου να διατηρηθεί κατά το δυνατόν, κρυφή η τοποθεσία.

Το πάρτι ήταν απόλυτα οργανωμένο και με DJ. Μάλιστα, υπήρχε είσοδος 5 ευρώ το άτομο με ποτό, το οποίο μπορούσε να προμηθευτεί κάποιος από αυτοσχέδιο mini bar.

Η διασκέδαση διήρκησε περίπου 6 ώρες, ενώ γύρω στις 4 τα ξημερώματα το πάρτι διαλύθηκε, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για έφοδο της αστυνομίας στο σημείο.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 30/05/2021

Ελλάδα