Πολιτική

Κώστας Μπακογιάννης: Αυστηρότεροι κριτές τα παιδιά μου

26.05.2021 | 02:46

Για την κριτική που δέχεται από τη μητέρα του, πρώην δήμαρχο Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε ο Κώστας Μπακογιάννης στην εκπομπή ΒΑΒΕΛ, αποκαλύπτοντας ότι άλλος είναι ο αυστηρότερος κριτής των έργων του.

«Οι πάντες μου ασκούν κριτική. Εννοείται ότι μου ασκεί εποικοδομητική κριτική και πάρα πολύ καλά κάνει» ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων για την κριτική που δέχεται από τη μητέρα του.

«Τίποτα δεν συγκρίνεται με την κριτική που μου ασκούν τα παιδιά μου, που είναι οι πιο αυστηροί κριτές» συμπλήρωσε ο Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε: «Αν ακούσετε την κόρη μου τη Δανάη να μου μιλάει για τα πεζοδρόμια, καταλαβαίνετε τι ζω κάθε βράδυ».

Παράλληλα, ανέφερε ότι δύο στους πέντε κατοίκους της πόλης την εγκατέλειψαν από το 2000. «Πριν την κρίση της πανδημίας, πριν την οικονομική κρίση, πριν την προσφυγική κρίση, είχαμε μια αστική κρίση μέσα στην Αθήνα» σημείωσε, υποστηρίζοντας ότι στόχος είναι να αλλάξει η Αθήνα ώστε να μπορέσει να προσελκύσει ξανά νέες οικογένειες.

«Αυτό σημαίνει παιδική χαρά, βρεφονηπιακός, νηπιαγωγείο, σχολείο, πεζοδρόμιο, πράσινο. Αυτά δεν είναι εύκολα, ούτε θα γίνουν από τη μια ημέρα στην άλλη. Θέλουν πολύ χρόνο, προσπάθεια και αποφασιστικότητα» πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας πως «η Αθήνα μπορεί, πρέπει και της αξίζει».

Videos & Απoσπάσματα από ΒΑΒΕΛ - 26/05/2021

Πολιτική