Ελλάδα

Χαρδαλιάς: Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός στην έκρηξη στον Βύρωνα

24.05.2021 | 20:03 Eνσωμάτωση

Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης των εμπρηστικών μηχανισμών στις επιχειρήσεις της συζύγου του στον Βύρωνα έδωσε στη δημοσιότητα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο εμπρηστικός μηχανισμός στην είσοδο της επιχείρησης της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά στον Βύρωνα εκρήγνυται σε ελάχιστη απόσταση από έναν 20χρονο.

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει το σοκαριστικό βίντεο. Οπως λέει ο νεαρός στο MEGA, στάθηκε τυχερός και δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

«Για λίγα μέτρα θα είχαμε νεκρο…» ανέφερε και η σύζυγος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, μετά το περιστατικό.

Ο νεαρός ο οποίος παίρνουσε εξω απο την επιχείρηση, με ένα μπουκάλι νερό προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες όμως εκείνη τη στιγμή τα γκαζακια που ήταν προσαρμοσμενα στο εύφλεκτο υλικό εξεραγησαν με τις φλόγες σχεδόν να αγγίζουν τον 20χρονο.

«Από θαύμα δεν υπήρχε νέκρος»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς σε ανάρτηση του στο Facebook αναφέρει: «Δύο βήματα παραπάνω να είχε κάνει θα ήταν τώρα νεκρός! Αλλά στα δικά σας άρρωστα μυαλά θα ήταν μια ακόμη παράπλευρη απώλεια…».

«Θα μπορούσε να είναι χειρότερα» είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις εμπρηστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στις επιχειρήσεις της συζύγου του.

Στην επιχείρηση της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά βρέθηκαν σήμερα αξιωματικοι της κρατικής Ασφαλείας, οι οποίοι αναζήτησαν υλικό για το πως έφυγαν.

Τα υπολείμματα των εμπρηστικών μηχανισμών έχουν σταλεί στα εγκληματολογικα εργαστήρια για ανάλυση, με την αστυνομία να περιμένει και την ανάληψη της ευθύνης για την έκρηξη.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 24/05/2021