Πολιτική

Δριμεία επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση από την Ηλεία – Σας έχουν ξεγράψει από τον χάρτη

24.05.2021 | 20:46 Eνσωμάτωση

Με πολίτες και ιδιοκτήτες καταστημάτων είχε την ευκαιρία να συζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας, που επισκέφθηκε τον νομό Ηλείας.

Υποβάθμιση του νομού Ηλείας με ευθύνη της κυβέρνησης κατήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιοχή.

«Για την κυβέρνηση ο νομός Ηλείας είναι ξεγραμμένος από τον χάρτη».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την ανάγκη να «παγώσει» o νόμος Κεραμέως για ελάχιστη βάση εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση εν μέσω πανδημίας, υπογραμμίζοντας ότι κατέθεσε νέα, τρίτη, επίκαιρη ερώτηση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Δεν ήρθε την πρώτη φορά, δεν ήρθε τη δεύτερη φορά, είναι η τρίτη Παρασκευή. Θα τον περιμένω στη Βουλή. Πρέπει να έρθει να δώσει απαντήσεις».

Ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στην πλατεία και την αγορά του Πύργου και συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες και για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Για κυβερνητική προσπάθεια υποβάθμισης των δημόσιων συγκοινωνιών μίλησε η Φώφη Γεννηματά η οποία βρέθηκε στο Αμαξοστάσιο του Ρέντη.

«Θέλω να σας καλέσω να δώσουμε από κοινού αυτήν τη μάχη απέναντι σε αυτήν τη συντηρητική λαίλαπα που δεν πρέπει να περάσει».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι οδηγεί τη χώρα σε νέα αδιέξοδα εφαρμόζοντας οπισθοδρομικές πολιτικές.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 24/05/2021