Οικονομία

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Έφυγε από τη ζωή ο ισχυρός άνδρας της Χαλυβουργικής

24.05.2021 | 20:37

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας.

O ισχυρός άνδρας της ιστορικής Χαλυβουργικής, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, έφυγε» από τη ζωή  σε ηλικία 77 ετών.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ νοσηλευόταν με μηχανική υποστήριξη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο ισχυρός άνδρας έπασχε από νεαρή ηλικία από μιας σπάνιας μορφής αρθρίτιδας που δυσκόλευε την κινητικότητά του

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ως φοιτητής πήγαινε κάθε μέρα στη Χαλυβουργική και γύρναγε καθημερινά όλο το εργοστάσιο. Συνέχισε την εκπαίδευσή του στην Ελβετία. Ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με την ιστορική οικογενειακή επιχείρηση ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ Α.Ε, την οποία και παρέλαβε εξ’ ολοκλήρου από τον πατέρα του Παναγιώτη Αγγελόπουλο το 1998.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος είχε διεισδύσει και στον ναυτιλιακό κλάδο. Η οικογένεια Αγγελόπουλου είχε ισχυρούς δεσμούς και με το Πατριαρχείο.

Ο πατέρας του είχε ανακαινίσει το σπίτι του Πατριάρχη Γρηγορίου στη Δημητσάνα και είχε αναλάβει και το μεγάλο έργο της αποκατάστασης του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 24/05/2021

Οικονομία