Ελλάδα

Στο μικροσκόπιο των Αρχών το «ορφανό» DNA που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας

24.05.2021 | 20:06

Δεκατρείς μέρες μετά την στυγερή δολοφονία της γυναίκας του, ο 32χρονος πιλότος επέστρεψε στο σπίτι της οικογένειας προκειμένου να επιτρέψει την είσοδο σε συνεργειο καθαρισμού.

Ο 32χρονος πιλότος, έφτασε νωρίς το πρωί στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Εκεί τον περίμεναν, για να τους ανοίξει το σπίτι, οι υπάλληλοι του συνεργείου καθαρισμού που είχε καλέσει. Ο ίδιος δεν μένει καθόλου στο χώρο.

Ένα σπίτι ανάστατο από το πέρασμα των δολοφόνων, γεμάτο από τη σκόνη που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοί για να το σαρώσουν για αποτυπώματα.

«Υπάρχουν παρερμηνείες στα λεγόμενα μου»

 

Καταβεβλημένος και συντετριμένος μίλησε στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν αν υπάρχουν νεότερα από το πεδίο των ερευνών. «Δεν υπάρχει κάτι παιδιά, δεν υπάρχει κάτι. Ότι θέλετε να μάθετε από την Αστυνομία μιλάτε κατευθείαν με αυτούς, γιατί παρερμηνεύονται πολλά πράγματα και εμποδίζουν την έρευνα. Ότι περνάει παρερμηνεύεται και είναι λάθος» σημείωσε ο 32χρονος πιλότος.

Για εκείνον είναι το πιο δύσκολο πράγμα να επιστρέφει στο σπίτι καθώς ξυπνούν εφιαλτικές αναμνήσεις.

Όσο για τα σενάρια που ακούγονται για το ποιοι βρίσκονται πίσω από τη στυγερή δολοφονία απέφυγε να σχολιάσει.

«Ορφανό» DNA στο σώμα της 20χρονης

 

Δεκατρείς μερες μετα τη δολοφονία και οι αστυνομικές έρευνες κινούνται πλέον σε τρία επίπεδα: 1ον) τα στελέχη της ΕΛΑΣ προσπαθούν να εντοπίσουν ύποτα κινητά τηλέφωνα μέσα από την ά4ρση του τηλεφωνικού απορρήτου το επίμαχο χρονικό διάστημα της ληστέιας , 2ον) να εντοπίσουν στοιχεία για το όχημα διαφυγής των δραστών μέσα από κάμερες ασφαλείας και 3ον) να ταυτοποιήσουν τα ορφανά δείγματα γενετικού υλικού που βρέθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 20χρονη Καρολάιν.

Ο 32χρονος πιλότος έχει μαζέψει τα πράγματα του και διαμένει σε άλλο σπίτι. Άνθρωποι με τους οποίους συνομιλεί αναφέρουν πως σκέφτεται σοβαρά να μην επιστρέψει ποτέ στη μεζονέτα.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 24/05/2021

Ελλάδα