Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε διαμέρισμα που γινόταν κορωνοπάρτι

16.03.2021 | 20:47 Eνσωμάτωση

Ένα ακόμη κορωνοπάρτι στη Θεσσαλονίκη εντόπισαν αστυνομικοί, με τους συμμετέχοντες να τρέχουν να κρυφτούν στις ντουλάπες για να γλυτώσουν το πρόστιμο.

Αντίστοιχες σκηνές με αυτές που έδωσε η αστυνομία της Μαδρίτης, όπου οι αστυνομικοί εντόπιζαν συμμετέχοντες σε κορωνοπάρτι κάτω από στρώματα και μέσα σε ντουλάπες, έζησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας οι αστυνομικοί έφτασαν σε διαμέρισμα, χτύπησαν την πόρτα και εμφανίστηκε μια νεαρέ φοιτήτρια από τη Γαλλία που δήλωσε στους αστυνομικούς ότι μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν εκείνη και ακόμη δύο φίλοι της.

Κρυφτήκαν μέσα στις ντουλάπες

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι μέσα στο σπίτι υπήρχαν 14 άτομα. Κάποιοι είχαν κρυφτεί στις ντουλάπες και κάποιοι άλλοι κάτω από κρεβάτια. Είχαν καταναλώσει αλκοόλ και παραδέχτηκαν ότι είχαν συγκεντρωθεί για να διασκεδάσουν.

Πρόκειται για φοιτητές από τη Γαλλία που ήρθαν στη χώρα μας πριν από τρεις εβδομάδες με το πρόγραμμα ERASMUS.

Και στους 13 φοιτητές επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ και 3.000 ευρώ στην εικοσάχρονη διοργανώτρια του κορωνοπάρτι η οποία και συνελήφθη.

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η εισαγγελία της Ξάνθης για το αποκριάτικο κορωνογλέντι στην πόλη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες και πιθανοί διοργανωτές.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 16/03/2021