Ελλάδα

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τη μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου

16.03.2021 | 20:33 Eνσωμάτωση

Εντυπωσιακή - αν και σε περιβάλλον κορωνοϊού - θα είναι η φετινή στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, καθώς συμπίπτει με τη συμπλήρωση 200 ετών από την επανάσταση του 1821. Το Mega εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα της δοκιμής που έγινε σήμερα το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα...

Με φουλ τις μηχανές προετοιμάζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις για την μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, την οποία με αφορμή και την συμπλήρωση 200 ετών από την επανάσταση του 1821, θα παρακολουθήσουν και διακεκριμένοι καλεσμένοι από άλλες χώρες.

Το MEGA εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από την δοκιμαστική παρέλαση των μηχανοκίνητων τμημάτων που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα.

Την πραγματοποίηση της δοκιμής επέβλεπε ο ίδιος ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος έχοντας στο πλευρό του τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.

Αδιευκρίνιστο είναι ακόμα ποιος θα εκπροσωπήσει τελικά της Ρωσία με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν τον πρωθυπουργό της χώρας Μιχαήλ Μισούστιν.

Η Ελλάδα θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην στρατιωτική αυτή παρέλαση καθώς θα αποτελέσει παράλληλα και ένα μήνυμα αποφασιστικότητας για την υπεράσπιση της κυριαρχίας της και των κυριαρχικών της δικαιωμάτων απέναντι στον τουρκικό αναθεωρητισμό.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 16/03/2021