Ελλάδα

Υπόθεση Λιγνάδη: Αναφορά κατά της ανακρίτριας για παράβαση καθήκοντος κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας

10.03.2021 | 13:27 Eνσωμάτωση

Αναφορά - καταγγελία σε βάρος της 19ης τακτικής ανακρίτριας κατέθεσε στην επιθεωρήτρια αρεοπαγίτη ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη. Την κατηγορεί για παράβαση καθήκοντος καθώς όπως υποστηρίζει, σε βάρος του εντολέα του έχουν τελεστεί σειρά παράνομων ενεργειών που πρέπει να εξεταστούν από την αρεοπαγίτη επιθεωρήτρια.

Αναφορά – καταγγελία σε βάρος της 19ης τακτικής ανακρίτριας, η οποία χειρίζεται την υπόθεση του προφυλακισμένου ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη κατέθεσε σήμερα ο συνήγορος υπεράσπισής του Αλέξης Κούγιας.

Όπως υποστηρίζει, σε βάρος του εντολέα του έχουν τελεστεί σειρά παράνομων ενεργειών τις οποίες καλείται να εξετάσει η αρεοπαγίτης επιθεωρήτρια του Πρωτοδικείου της Αθήνας, κ. Ζαμπέτα Στράτα. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι σκοπεύει να στραφεί με μήνυση για παράβαση καθήκοντος κατά των εισαγγελέων και του ανακριτή που ασχολήθηκαν με την υπόθεση.

«Είναι μία υπόθεση που θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος. Η δικογραφία αποτελείται από ασυνείδητους φερόμενους ως θύματα που αποκαλύπτουν δήθεν στην αλήθεια. Αυτοί που καταγγέλλουν τον Λιγνάδη έχουν ανεβάσει χυδαίες φωτογραφίες με επιλογές σεξουαλικές που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Αυτοί κρίθηκαν αξιόπιστοι μάρτυρες από την ανακρίτρια…»,είπε ο Α. Κούγιας.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι η δικαστική λειτουργός χειραγωγεί τους μάρτυρες, ότι δεν εγκρίνει τα αιτήματα της υπεράσπισης καθώς και ότι αποδέχεται τις μαρτυρίες αναξιόπιστων ανθρώπων. Και επανέλαβε ότι «Στόχος είναι η Μενδώνη και το Ελληνικό, δεν είναι ο Λιγνάδης. Τελευταία τον εμφανίζουν να έχει υλικό πορνογραφίες χωρίς να υπάρχει στοιχείο στη δικογραφία. Ήδη έχει καταστραφεί ο άνθρωπος».

Τι υποστήριξε ο τρίτος μηνυτής κατά του Δημήτρη Λγνάδη

Νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στη διερεύνηση της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, μετά την κατάθεσή του τρίτου μηνυτή. Ο ενήλικος άνδρας, υποστήριξε πως ο ηθοποιός του έδειξε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους από τον υπολογιστή του. Ο εισαγγελέας θα κρίνει πλέον αν ο Δημήτρης Λιγνάδης πρέπει να ελεγχθεί και για πορνογραφία ανηλίκων .

Η πολιτική αγωγή και συγκεκριμένα ο Γιάννης Βλάχος, ζήτησε από την ανακρίτρια την άρση απορρήτου επικοινωνιών του Δημήτρη Λιγνάδη, προκειμένου να διερευνηθεί ο λογαριασμός του στο Facebook για ενδεχόμενα ίχνη αναζητήσεων ανηλίκων καθώς και η ηλεκτρονική αλληλογραφία του σκηνοθέτη.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 10/03/2021