Κόσμος

Όταν ο Μπόρατ αποκάλυψε στον Κίμελ ότι είναι «διακινητής εμβολίων» για τον κορωνοϊό

10.03.2021 | 13:38

Μία απρόσμενη τροπή πήρε η διαδικτυακή συνάντηση του κωμικού ηθοποιού, Σάσα Μπάρον Κοέν, γνωστού και ως «Μπόρατ» με τον δημοφιλή παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ. Με αφορμή τη βράβευση της ταινίας του Βρετανού ηθοποιού, με Χρυσή Σφαίρα, ο Κίμελ τον κάλεσε στην εκπομπή του και ακολούθησε ένας ξεκαρδιστικός διάλογος.

Στην μαύρη αγορά βγήκε ο Σάσα Μπάρον Κόεν, προμηθεύει εμβόλια σε διάσημους. Ο 49χρονος Λονδρέζος ηθοποιός ήταν καλεσμένος διαδικτυακά στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ για να μιλήσουν για το sequel του Μπόρατ και έστησε ένα απολαυστικό σκετς.

Υποδύθηκε έναν ντίλερ εμβολίων στην μαύρη αγορά και μάλιστα πετυχημένο αφού το τηλέφωνο χτυπούσε συνέχεια.

Ο Μπόνο των U2 είναι ο πρώτος που ζητάει εμβόλιο. Ο Τομ Κρουζ θέλει να παραγγείλει και αυτός, όμως ο Κόεν του ρίχνει απαγορευτικό λόγω ηλικίας.

Η εύλογη ερώτηση του Τζίμι Κίμελ αποδεικνύεται επικίνδυνη… για την δική του σωματική ακεραιότητα. Τηλεφώνημα και από τον Κάνιε Γουέστ.

Προκαλείται πανικός όταν η σύζυγός του, ηθοποιός Άιλα Φίσερ, τού λέει πως έφτασε η αστυνομία. Ο Σάσα Μπάρον Κόεν μπλέκει σε καταδίωξη, με πλάνα αρχείου, βέβαια, και στην προσπάθειά του να ξεφύγει πέφτει επάνω σε ένα τοίχο.

Άλλη μία εκπληκτική εμφάνιση του χαρισματικού ηθοποιού.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 10/03/2021

Κόσμος