Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη συνέντευξη και φωτογραφία της 34χρονης Ιωάννας στο ΟΚ που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο»

10.03.2021 | 13:52

Δέκα μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα και έπειτα από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις η Ιωάννα βρίσκει τη δύναμη και αρχίζει να στέκεται στα πόδια της. Η κοπέλα σπάει τη σιωπή της και μιλάει για πρώτη φορά στο περιοδικό ΟΚ που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ.

Η 34χρονη Ιωάννα ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά της και μιλά στο περιοδικό ΟΚ για την επίθεση που συντάραξε το πανελλήνιο. Στο εξώφυλλο του περιοδικού είναι δύο φωτογραφίες, μία της 34χρονης κοπέλας πριν την επίθεση και μία μετά.

Η Ιωάννα, στη δεύτερη φωτογραφία, έχει γάζες με καλυμμένο το πρόσωπό της, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχει υποστεί εγκαύματα στο 93% του προσώπου της, αλλά και στο σώμα από το καυστικό υγρό.

Μεταξύ άλλων, η ίδια συγκλονίζει αναφέροντας ότι μέχρι τη σύλληψη της κατηγορούμενης ζούσε με το φόβο πως θα τη βρει και θα τη σκοτώσει. Την ίδια ώρα, η 35χρονη κατηγορούμενη συνεχίζει να βρίσκεται στις φυλακές της Θήβας και κρατά το στόμα της κλειστό.

Σημειώνεται ότι η Ιωάννα μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να δίνει τον δικό της αγώνα για να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 10/03/2021

Ελλάδα