Ελλάδα

Δύο αδέλφια μέθυσαν και βίασαν 15χρονη στη Δυτική Αττική

10.03.2021 | 15:01

Από αστυνομικούς του τμήματος Ανηλίκων συνελήφθησαν δύο αδέλφια 19 και 25 ετών καθώς βίασαν μία 15χρονη και κακοποίησαν σεξουαλικά μία συνομήλική της.

 

Όλα ξεκίνησαν στις 3 Μαρτίου όταν οι δύο άνδρες, μαζί με έναν ακόμη ο οποίος αναζητείται, μέθυσαν τα δύο 15χρονα κορίτσια και τα μετέφεραν σε ξενοδοχείο σε περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Εκεί ο ένας από τους δύο προχώρησε στον βιασμό της 15χρονης, η οποία δεν μπορούσε να αντισταθεί, ενώ τα άλλα δύο άτομα παρενοχλούσαν σεξουαλικά την 15χρονη σε άλλους χώρους του δωματίου.

Τα δύο κορίτσια όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους μίλησαν στους γονείς τους, περιέγραψαν όλα τα δραματικά και εφιαλτικά που έζησαν στα χέρια των τριών ανδρών και πήγαν στο νοσοκομείο Παίδων όπου διαπιστώθηκε ότι μία από τις δύο 15χρονες φέρει κακώσεις στα γεννητικά της όργανα, ενώ άμεσα ενημερώθηκε το τμήμα Ανηλίκων.

Έχουν συλληφθεί τα δύο αδέλφια. Ο ένας από τους δύο έχει προφυλακιστεί, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να εντοπιστεί και το τρίτο άτομο που συμμετείχε στον βιασμό και τη σεξουαλική κακοποίηση των δύο 15χρονων κοριτσιών μέσα σε ξενοδοχείο της Δυτικής Αττικής.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 10/03/2021

Ελλάδα