Πολιτική

Σφοδρή πολιτική κόντρα για τα πρωτοφανή επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

10.03.2021 | 13:14 Eνσωμάτωση

Τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη άναψαν φωτιές και σε πολιτικό επίπεδο. Οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές με τον πρωθυπουργό να παρεμβαίνει μετά το τέλος των επεισοδίων και να λέει πως πρέπει οι εικόνες βίας που διαδραματίστηκαν να είναι οι τελευταίες. Την ίδια στιγμή σύσσωμη η αντιπολίτευση καταδίκασε τον τραυματισμό του αστυνομικού, με τον ΣΥΡΙΖΑ να επισημαίνει ότι «η βία δεν απαντιέται με βία, η βία μόνο δικαιώνει τη βία».

Οι θλιβερές εικόνες βίας που είδαμε πρέπει να είναι οι τελευταίες, ανέφερε στο μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας ότι πρέπει να επικρατήσει αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία.

Ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε ευθέως σε όσους όπως είπε επιχειρούν να σπείρουν μίσος και διχασμό για να καλύψουν το δικό τους αδιέξοδο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε άμεσα. Η στρατηγική έντασης στην οποία επένδυσε ο κ. Μητσοτάκης το μόνο που διασφαλίζει είναι ανακύκλωση της βίας και κοινωνική ασφάλεια, ανέφερε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Στην κυβέρνηση λένε ευθέως ότι πίσω από τα επεισόδια κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης σε συνέχεια χθεσινής του ανάρτησης στο διαδίκτυο δήλωσε στο MEGA ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει την ευθύνη για ό,τι έγινε.

Στο Μαξίμου κάνουν λόγο για κηρύγματα μίσους από νεοαγανακτισμένους.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 10/03/2021