Ελλάδα

Λύτρας: Η Ιωάννα θα ζητήσει να μάθει το «γιατί» στο δικαστήριο

10.03.2021 | 18:12 Eνσωμάτωση

Για τις δύσκολες ώρες που περνά κάθε μέρα από τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε, μίλησε στο LIVE NEWS ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.

Όπως τόνισε η καθημερινότητα της Ιωάννας είναι διαφορετική, τονίζοντας ότι και η ψυχολογία της δεν είναι καλή, καθώς παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της, ενώ δεν μπορεί και να δουλέψει.

«Έχει αλλάξει η ζωή της» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας ότι μέσω μιας πλατφόρμας υπάρχει οικονομική ενίσχυση προς την Ιωάννα, προκειμένου να ανταποκριθεί στα αυξημένα έξοδα που έχει.

«Το μίσος, η ζήλια και η κακία της κατηγορούμενης την οδήγησαν στο να κάνει αυτή την πράξη και να βρίσκεται η Ιωάννα σε αυτή την κατάσταση» πρόσθεσε ο κ. Λύτρας, υπογραμμίζοντας ότι η κατηγορούμενη δεν έχει απολογηθεί ακόμα. «Δεν έχει αναφερθεί σε τίποτα, δεν έχει δώσει ποτέ την παραμικρή εξήγηση» συμπλήρωσε.

Τέλος, στο ερώτημα αν η Ιωάννα θα παραστεί στο δικαστήριο, ο κ. Λύτρας ήταν ξεκάθαρος. Η Ιωάννα θα πάει στο δικαστήριο, είναι πραγματικά γενναία.

«Θα πάει, θα σταθεί και θα κοιτάξει την κατηγορούμενη και απλά θα της πει “γιατί;”. Και θα περιμένει μία απάντηση που δεν ξέρουμε αν θα την πάρει» κατέληξε ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 10/03/2021