Κόσμος

Ιδιωτικές «ανακρίσεις» από την Ελισάβετ για το «χρώμα» του Άρτσι

10.03.2021 | 18:22 Eνσωμάτωση

Σε ιδιωτικές ανακρίσεις φαίνεται πως θα προχωρήσει η βασίλισσα Ελισάβετ με όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σκοπός να διαπιστωθεί ποιό ήταν το πρόσωπο που έθεσε το θέμα του πιθανού χρώματος του μωρού της Μέγκαν και του Χάρι.

«Το γεγονός οτι θα συζητήσουν το θέμα ενδοοικογενειακά είναι εξαιρετικά γενναιόδωρο και φυσικά λογικό» σημείωσε ο ιστορικός Ούγκο Βίκτερς.

Σε μια πρωτοφανή κίνηση η Βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα μια λιτή, αλλά με αρκετές αιχμές ανακοίνωση, απαντώντας σε μια προς μια τις κατηγορίες τους ζευγαριού.

«Όλη η οικογένεια λυπάται που μαθαίνει πόσο δύσκολα υπήρξαν τα τελευταία χρόνια για την Μέγκαν και τον Χάρι» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του παλατιού.

«Η ανακοίνωση είναι δήλωση συμφιλίωσης κάτι που δεν με εκπλήσσει καθόλου, γιατί η συμφιλίωση ήταν πάντα ένα από τα μεγάλα θέματα της βασίλισσας» πρόσθεσε ο Βίκτερς.

Η ανακοίνωση μάλιστα καταλήγει τονίζοντας οτι η Μέγκαν, ο Χάρι και ο Άρτσι θα είναι πάντα αγαπημένα μέλη της οικογένειας.

Μέγκαν VS Μόργκαν

Χωρίς τον Πιρς Μόργκαν ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή «Good Morning Britain».

To αρμόδιο συμβούλιο της τηλεόρασης δέχθηκε πάνω από 41.000 κλήσεις για τα σχόλια του γνωστού παρουσιαστή. Παρά τις επικρίσεις που δέχεται ο δημοσιογράφος επιμένει σε δηλώσεις εναντίον της … πριγκίπισσας.

«Δεν πιστεύω σχεδόν τίποτα από όσα λέει. Η ζημιά που έχει κάνει στη Βρετανική Μοναρχία και στη βασίλισσα, τη στιγμή που ο Φίλιππος είναι ακόμα στο νοσοκομείο, είναι και τεράστια και ειναι ειλικρινά ποταπό» πρόσθεσε ο Πιρς Μόργκαν.

Στην παραίτηση ωστόσο φαίνεται πως έβαλε το χεράκι της η Μέγκαν Μάρκλ. Βρετανικά δημοσιεύματα θέλουν τη Μέγκαν να τηλεφώνησε σε υψηλά ιστάμενο του itv παραπονούμενη για τα σχόλια του δημοσιογράφου. Οι συνεργάτες της αρνούνται να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 10/03/2021