Ελλάδα

Κορωνοϊός: Το εμβόλιο η λύση για την επιστροφή στην κανονικότητα

20.12.2020 | 13:36

Το ερώτημα που κυριαρχεί αυτές τις ημέρες είναι κατά πόσο θα κάνουμε το εμβόλιο. Οι ειδικοί απευθύνουν εκκλήσεις να ακούμε μόνο τους επιστήμονες και όχι άτομα χωρίς γνώση, διάσημα ή μη.

28 χρόνια υπηρετεί το δημόσιο σύστημα υγείας ο γιατρός Σάββας Παρασκευόπουλος. Ουρολόγος στο κέντρο υγείας Καλαμαριάς θα είναι από τους πρώτους υγειονομικούς που θα εμβολιαστούν.

«Θα το κάνω τις επόμενες ημέρες από την στιγμή που θα έρθει».

Τα κέντρα υγείας σε όλη τη χώρα θα μπουν στη μάχη του εμβολιασμού, αφού με βάση το σχέδιο σε αυτά θα εμβολιαστούν 2.117.440 πολίτες.

Το εμβόλιο, «πύλη» για την κανονικότητα

Η Όλγα Γεράκη είναι μητέρα δυο παιδιών και εκπαιδευτικός. Η επιθυμία της είναι όταν της δοθεί η δυνατότητα να είναι από τους πρώτους πολίτες που θα εμβολιαστούν. Ο εμβολιασμός, όπως λέει, είναι το εισιτήριο για την επιστροφή στην κανονικότητα.

«Δεν υπάρχει άλλη λύση σε αυτά τη φάση για να επιστέψουμε σε κάποια κανονικότητα, θεωρώ ότι είναι υποχρέωσή μου να κάνω αυτό που πρέπει».

Η Όλγα Γεράκη τηρεί και με το παραπάνω όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό και ως εκπαιδευτικός κάνει όλα τα μαθήματα διαδικτυακά.

Ο εμβολιασμός σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της πανδημίας, την επιστροφή στην κανονικότητα.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 20/12/2020

Ελλάδα