Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Προκλητική η «τσιλιαδόρος» γιαγιά – Άφαντος ο 14χρονος

20.12.2020 | 13:53 Eνσωμάτωση

Προκλητική εμφανίστηκε η γιαγιά των ανήλικων παιδιών που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 87χρονο στη Θεσσαλονίκη για 250 ευρώ. Την ίδια ώρα εγείρονται ερωτήματα γιατί η δομή που μεταφέρθηκε το ένα από τα δυο παιδιά δεν φυλάσσονταν επαρκώς με αποτέλεσμα να δραπετεύσει.

Προκλητική, χωρίς ίχνος μεταμέλειας ζητά να απομακρυνθούν οι κάμερες έξω από το δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Η 45χρονη, που φυλούσε τσίλιες στα ανήλικα εγγόνια της την ώρα που ξυλοκοπούσαν μέχρι θανάτου τον 87χρονο για λίγα ευρώ, δείχνει να μην την αγγίζουν οι κατηγορίες για συνέργεια που μόλις της έχουν απαγγελθεί.

Άφαντος ο 14χρονος

Τα δυο ανήλικα αδέρφια δεν εμφανίστηκαν στον εισαγγελέα λόγω ηλικίας. Μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας από όπου ο 14χρονος έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον φύλακα, αλλά και τους κοινωνικούς λειτουργούς.

Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη του, ενώ η δομή ανήλικων στην οποία φιλοξενούνταν εξέδωσε ανακοίνωση.

Ο άτυχος 87χρονος νοσηλεύτηκε επί 4 ημέρες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με αιμάτωμα που προκάλεσαν τα βαριά χτυπήματα από τα δυο ανήλικα αδέρφια. Να αποδοθεί δικαιοσύνη ζητάει συγκλονισμένη η κόρη του θύματος.

Η 45χρονη γυναίκα μαζί με τον 40χρονο σύντροφό της αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή την προσεχή Τρίτη για να απολογηθούν για την υπόθεση σοκ με τα δυο παιδιά, που κατηγορούνται για ληστεία μετά φόνου.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 20/12/2020