Ελλάδα

Ραδιομαραθώνιος της Πειραϊκής εκκλησίας κατά της φτώχειας

20.12.2020 | 13:35 Eνσωμάτωση

Έφτασε η ώρα για τον αυριανό Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός της Πειραϊκής εκκλησίας. Το MEGA θα είναι εκεί με ζωντανές συνδέσεις όλη την ημέρα.

Ο μεγάλος Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας που διοργανώνει ο σταθμός της Πειραικής εκκλησίας στους 91,2 fm την ερχόμενη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου μας έχει όλους ανάγκη. Για τη σπουδαιότητά του μίλησε στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, ο Μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ.

Το MEGA στο πλαίσιο δράσεων για τον συνάνθρωπο θα είναι εκεί με ζωντανές συνδέσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δημοφιλείς καλλιτέχνες θα συμβάλουν κι εκείνοι με τη συμμετοχή τους σε αυτή την ανθρώπινη γέφυρα βοήθειας των ευάλωτων αυτές τις άγιες μέρες.

Άποροι, ηλικιωμένοι, άστεγοι, άνθρωποι ξεριζωμένοι από τις πατρίδες τους νιώθουν πως δεν είναι μόνοι κάθε φορά που αντικρύζουν εθελοντές και ιερείς της Πειραϊκής εκκλησίας. Είναι εκείνοι που δεν τους προσπερνούν στο πλήθος τους, γνωρίζουν με τα μικρά τους ονόματα, έχουν ακούσει τα βάσανά τους και τους περιμένουν καθημερινά στην πόρτα με μια γεμάτη σακούλα. Θα είμαστε δίπλα τους. Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, μέρα προσφοράς και αγάπης στους 91,2fm και στο MEGA.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 20/12/2020