Κόσμος

Ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο έστησαν στην Ιταλία

20.12.2020 | 14:00

Με πολύχρωμα φωτάκια, βαλίτσες και μεταλλικά δοχεία στήθηκε ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Σαν Σιλβέστρο της Ρώμης.

Η κρίση της πανδημίας, που επηρέασε κυρίως τους καλλιτέχνες, είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και έτσι οι καλλιτέχνες να σταματήσουν τις περιοδείες.

Το δέντρο στήθηκε με την ευχή να δοθεί ένα τέλος στη δυσάρεστη περιπέτεια που περνάει όλος ο κόσμος και να μπορούν όλοι να ταξιδέψουν ξανά.

Ένα πολύ τρυφερό και συγκινητικό βίντεο για τις δύσκολες στιγμές που περνούν πολλοί συνάνθρωποί μας που είναι μόνοι αυτές τις ημέρες έρχεται από την Ολλανδία.

Η σκηνή ξεκινά με έναν παππού που ξυπνάει καθημερινά νωρίς το πρωί και γυμνάζεται, σηκώνοντας μία μεταλλική μπάλα για να ενισχύσει τη δύναμή του.

Στην αρχή δυσκολεύεται να σηκώσει τη μπάλα αλλά δεν τα παρατάει. Προπονείται καθημερινά. Τη δύναμη για να συνεχίζει να προσπαθεί την παίρνει κοιτάζοντας μία φωτογραφία.

Οι γείτονες και οι περαστικοί πιστεύουν ότι δεν πάει καλά. Μία γειτόνισσα καλεί αμέσως την κόρη του να δούνε τι του συμβαίνει, όμως ούτε εκείνη καταλαβαίνει γιατί το κάνει αυτό.

Την ημέρα των Χριστουγέννων πηγαίνει στο σπίτι της κόρης του και δίνει στην εγγονή του ένα κουτί που έχει μέσα το αστέρι του δέντρου.

Αυτήν έβλεπε όλες τις μέρες στη φωτογραφία για να πάρει δύναμη. Όταν η εγγονή του εμφανίζεται, καταφέρνει και τη σηκώνει ώστε η μικρή να βάλει το αστέρι στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Αυτή είναι η πιο συγκινητική διαφήμιση των φετινών Χριστουγέννων που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες συγκεντρώνοντας πάνω από 7,9 εκατομμύρια προβολές.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 20/12/2020

Κόσμος