Πολιτική

Πολιτική κόντρα για την μετακόμιση Τσίπρα στο Σούνιο

07.12.2020 | 20:25 Eνσωμάτωση

Νέος γύρος πολιτικής αντιπαράθεσης ξεσπά με αφορμή την αποκάλυψη των «Παραπολιτικών» ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας προχώρησε στη μίσθωση νέου σπιτιού στην περιοχή του Σουνίου.

Σάλο, αναπάντητα ερωτήματα και σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση προκαλεί η αποκάλυψη των Παραπολιτικών για τη νέα πολυτελή οικία που μίσθωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε περιοχή «φιλέτο» στο Σούνιο.

Η κυβέρνηση θέτει ευθέως ζήτημα διαφάνειας και κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πολιτική υποκρισία.

«Πολιτική υποκρισία είναι ότι προτιμά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τον ξέρει ο κόσμος ως το λαϊκό παιδί που μένει στην Κυψέλη και όχι ως τον μεγαλοαστό που μένει στο Σούνιο» σημείωσε ο κ. Πέτσας.

«Ο κύριος Τσίπρας ποτέ δεν έχει κρύψει τίποτα στα οικονομικά του στοιχεία το πόθεν έσχες του είναι πάντα καθαρό αλλά ο καθένας έχει και μία θεσμική ευθύνη γιατί αυτή τιμή τη στιγμή μιλάω στο εκπρόσωπος κόμματος όταν κρίνει ότι κάτι καταλήγει να είναι μία συζήτηση λάσπης και κλειδαρότρυπας κάποια στιγμή να βάζει μία τελεία» τόνισε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Η Νέα Δημοκρατία επανήλθε ζητώντας απαντήσεις από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – με την Κουμουνδούρου μέχρι στιγμής να μην έχει ξεκαθαρίσει εάν πρόκειται για νέο σπίτι ή για το παλαιότερο στο οποίο παραθέριζε τα προηγούμενα έτη.

«Η βίλα αυτή είναι με ενοίκιο; Είναι διαφορετικό ακίνητο από αυτό που ο Αλέξης Τσίπρας παραθέριζε τα προηγούμενα χρόνια; Έχει δηλωθεί στο πόθεν έσχες; Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της βίλας και ποιο είναι το μίσθωμα; Υπάρχει καταχωρημένο μισθωτήριο και γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις» είναι τα ερωτήματα της Πειραιώς.

KIOY ΗΧΗΤΙΚΟ

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ Υπουργός αγροτικής ανάπτυξης

“Όποιος επιλέγει αυτόν τον δρόμο της πολιτικής αντιπαράθεσης ,είναι γνωστό και το καταλαβαίνουμε, είναι αυτονόητο ,ότι δεν μπορεί να αμολάς εσύ όλο αυτό το πράγμα, τον οχετό, και οι άλλοι να σου λένε τι καλός που είστε κύριε, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ να είστε καλά.”

Πηγη parapolitika fm

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επέμεινε πως για το σπίτι του κυρίου Τσίπρα σημασία έχει το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης που του το νοικιάζει… )

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 07/12/2020