Ελλάδα

Αναπάντητα ερωτήματα για το σπίτι του Τσίπρα στο Σούνιο – Γ. Παπαχρήστος στο MEGA

07.12.2020 | 20:40

Ο κ. Γιώργος Παπαχρήστος, Σύμβουλος έκδοσης εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, σημείωσε ότι το σπίτι για το οποίο γίνεται λόγος, είναι διαφορετικό από αυτό που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι νοικιάζει ο κ. Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως αποκάλυψαν τα Παραπολιτικά, φέρεται να μετακόμισε από την Κυψέλη, στην περιοχή των Λεγραινών.

Έτσι νέος γύρος πολιτικής αντιπαράθεσης ξέσπασε με αφορμή την αποκάλυψη των Παραπολιτικών ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας προχώρησε στη μίσθωση νέου σπιτιού.

Κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία ζητούν απαντήσεις από την Κουμουνδούρου για τις λεπτομέρειες του μισθώματος ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για λάσπη.

Ο κ. Γιώργος Παπαχρήστος, Σύμβουλος έκδοσης εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, σημείωσε ότι το σπίτι για το οποίο γίνεται λόγος, είναι διαφορετικό από αυτό που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι νοικιάζει ο κ. Τσίπρας.

«Είναι ένα διαφορετικό σπίτι σε αρκετή απόσταση από το προηγούμενο, το οποίο ανήκε σε ένα συγκρότημα κατοικιών του εφοπλιστή κ. Μαρτίνου.

Αυτό είναι ένα σπίτι που ήταν ερείπιο. Είναι χτισμένο το 1980, αυτό αναφέρει η αγγελία πώλησής του. Σε αγγελια που αναρτήθηκε σχετικά με αυτό το σπίτι στην ιστοσελίδα spiti360.gr, το σπίτι φέρεται προς πώληση με τιμή 1.200.000 ευρώ».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαχρήστο στην εν λόγω ιστοσελίδα υπάρχουν πληροφορίες όπως ότι πρόκειται για 120 τ.μ. με τέσσερα υπνοδωμάτια και αντίστοιχα μπάνια, πράγμα που τον έκανε να αμφιβάλλει για το αν είναι «δηλωμένα», έχει θέα στη θάλασσα και είναι προς πώληση.

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνεται ότι η ανακαίνιση του σπιτιού κόστισε περίπου 40.000 με τον κ. Παπαχρήστο να αναφέρει ότι «οι γνωρίζοντες λένε ότι η ανακαίνιση κόστισε πολλά παραπάνω χρήματα δεδομένου ότι το σπίτι ήταν ερείπιο. Περίοικοι μιλούν για ένα κόστος ύψους 1 εκατομμυρίου. Όπως αναφέρουν μαρτυρίες περίοικων την ανακαίνιση ανέλαβε κατασκευαστική εταιρεία ομίλου που είναι στο χρηματιστήριο.

Ο σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», στάθηκε στον τρόπο που χειρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ το θέμα και στις ευθείες απαντήσεις που αποφεύγει να δώσει ο πρώην πρωθυπουργός. «Να δοθεί το συμβόλαιο ενοικίασης του σπιτιού, το οποίο ούτως ή άλλως πρέπει να πάει στην εφορία», ανέφερε, τονίζοντας ότι στο συγκεκριμένο σημείο της Αθηναϊκή ριβιέρας δεν έχει παραπάνω από 50 σπίτια, τα οποία νοικιάζονται με ενοίκια της τάξεως των 5.000 που δεν μπορεί να καταβάλεται χέρι με χέρι.

«Ο κ. Περόνε, ένας Ιταλός φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει απαντήσεις», υπογράμμισε.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 07/12/2020

Ελλάδα