Ελλάδα

Τα συγκλονιστικά λόγια της δημοσιογράφου για τον Covid -19 – «Ο κορωνοϊός στη Θεσσαλονίκη είναι παντού»

30.11.2020 | 17:42 Eνσωμάτωση

Στο live news και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η δημοσιογράφος Σοφία Ιορδανίδου για την δική της μάχη με τον κορωνοϊό και την απώλεια του πατέρα της.

«Νοσηλεύτηκα κι εγώ στο ΑΧΕΠΑ για μια βδομάδα, σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες. Ήμουν από τους τυχερούς που κατάφεραν να βγουν και αναρώνω στο σπίτι σε απομόνωση. Είναι παντελώς άγνωστος αυτός ο ιός και το τί αφήνει στον καθένα ή το πώς τον μεταχειρίζεται τον καθένα από εμάς», ανέφερε.

«Στην αρχή νόμιζα ότι θα το περάσω ελαφρά, αλλά γυρνούσε σε πνευμονία γρήγορα, και με ανάγκασε να μπω στο νοσοκομείο το βράδυ της 18ης και στις πρώτες εξετάσεις που έκανα, στο πρώτο 2ωρο που ήμουν στο ΑΧΕΠΑ, μου τηλεφώνησαν από το Παπανικολάου ότι κατέληξε ο πατέρας μου. Δεν πρόλαβα να τον χαιρετήσω. Οι συνθήκες στο νοσοκομείο θύμιζαν πολεμικό σκηνικό», πρόσθεσε συγκλονίζοντας με τα λόγια της.

«Ήταν πολύ σκληρή εβδομάδα, ανέτρεψε τα πάντα. Το βασικό στοιχείο είναι ότι τέτοιου είδους ανατροπές μας βρίσκουν απροετοίμαστους τόσο ως άτομα, τόσο ως κοινωνίες. Στο δεύτερο κύμα όλοι ήμασταν γνωστοί. Πλέον δεν ρωτάμε στη Θεσσαλονίκη, είναι παντού».

«Δεν είναι κάτι γνωστό σε εμάς, είμαι γερός οργανισμός. Αυτή τη φορά μου ξέφυγε ο οργανισμός μου δεν καταλαβαίνω τι μου συμβαίνει, δεν μπορείς να τα βάλεις με αυτό τον ιό. Δεν είναι κάτι που το ξέρουν ούτε οι ίδιοι οι γιατροί που πάνε ψάχνοντας συνέχεια. Δεν είναι κάτι που μπορείς να πεις ”αφού αντέδρασε έτσι σε 10, θα αντιδράσει το ίδιο”».

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 30/11/2020