Ελλάδα

Κορωνοϊός: Έχασε τη μάχη 25χρονος που νοσηλευόταν στο «Παπανικολάου»

23.11.2020 | 20:16

Σοκ στο πανελλήνιο προκαλεί ο θάνατος ενός 25χρονου από τη Νιγρίτα Σερρών που είναι και το νεότερο θύμα του ιού στην χώρα μας . Για 4 εβδομάδες έδινε την μάχη με τον κορωνοϊό δεν τα κατάφερε τελικά καθώς έπασχε και απο υποκείμενα νοσήματα.

Είναι το νεότερο θύμα του κορωνοϊού. Ο φονικός ιός του πήρε τη ζωή στα 25 χρόνια.

Ο αδερφός του, ο Άρης, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ότι ο Θοδωρής δεν θα γυρίσει σπίτι.

«Είχε 40 πυρετό και… στην αρχή λίγο έκανε και εμετούς και δύσπνοια είχε. Έμεινε στις Σέρρες μία εβδομάδα και μετά άλλες τρεις βδομάδες στο Παπανικολάου.»

Έφυγε στα τέλη Οκτωβρίου για το νοσοκομείο των Σερρών… η υγεία του όμως επιδεινώθηκε γρήγορα αφού αντιμετώπιζε χρόνια πρόβλημα με την καρδιά του

«Περιμέναμε να τον εγχειρήσουν, αλλά θέλαμε να βγει αρνητικός στον κορονοιό, δεν βγήκε αρνητικός στον κορονοιό, ήταν να του κάνουν εξετάσεις την Δευτέρα να δούνε.. δεν άντεξε.»

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, ο Θοδωρής εκτός από τον Άρη έχει δύο ακόμα αδερφές, η μία μάλιστα δίδυμη.

«Είναι πολύ σκληρό. Προσπαθώ να είμαι δυνατός γιατί εγώ θα είμαι ο άντρας της οικογένειας».

Και ο κολλητός φίλος του Θοδωρή νόσησε με κορωνοϊό…«Κι εγώ το πέρασα. Τώρα επανήλθα.. Είχα κι εγώ κολλήσει. Έχει πολλά κρούσματα δυστυχώς.»

Όπως λέει το χειρότερο από όλα είναι ότι o Θοδωρής έφυγε…. Χωρίς κανένας να προλάβει να του πει αντίο.

«Η μόνη επικοινωνία ήταν το μεσημέρι 1 με 3 έπαιρνε και επικοινωνούσε με μία νοσοκόμα. Αυτό ήταν ένα χτύπημα ειδικά για τους γονείς του, τις αδερφές του, τον αδερφό του.»

Η πόλη των Σερρών, δίνει σκληρή μάχη με τον ιό. Στον ήδη επιβαρυμένο νομό.. οι εισαγωγές νεαρών ασθενών ολοένα και πληθαίνουν…
ο ιός άλλωστε έχει αποδείξει ότι δεν κάνει διακρίσεις.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 23/11/2020

Ελλάδα