Ελλάδα

Σάλος για το πάρτι του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών εν μέσω lockdown

21.11.2020 | 20:03 Eνσωμάτωση

Απίστευτες εικόνες εν μέσω lockdown, χθες το βράδυ στο γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Ο Δημήτρης Βερβεσός και εννέα ακόμη άτομα σε πάρτι με σαμπάνιες, αλλά χωρίς μάσκες, με αφορμή τα γενέθλιά του.

Πάνω στο κέφι, κάποιοι από την παρέα ξεχνούν την πανδημία, τις μάσκες αλλά και τις αποστάσεις. Μάλιστα ανεβάζουν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες από το πάρτι.

Τα στιγμιότυπα προκάλεσαν αντιδράσεις. Στις εικόνες φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο μόνος που φοράει μάσκα μεταξύ δέκα ατόμων που αγκαλιάζονται και καπνίζουν σε κλειστό χώρο, είναι ο Δημήτρης Βερβεσός, ο οποίος προσπάθησε μέσω γραπτής δήλωσης του να διασκεδάσει τις αλγεινές εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν.

«Την ημέρα των γενεθλίων μου, ευρισκόμενος στο γραφείο μου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, κατά τις απογευματινές ώρες, με επισκέφθηκαν, με δική τους πρωτοβουλία και για περιορισμένο χρόνο, συγγενικά μου πρόσωπα και στενοί συνεργάτες, με τους οποίους διατηρώ καθημερινή και εκ του σύνεγγυς συνεργασία, για να μου ευχηθούν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως λέει μάλιστα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στο γραφείο του υπάρχουν τρία μηχανήματα καθαρισμού της ατμόσφαιρας.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη, στο μέτρο που δεν επέμεινα στη συγκεκριμένη στιγμή κάποιοι εκ των παρευρισκόμενων να φορούν μάσκα, παρότι εγώ φορούσα και παρότι ευρισκόμασταν σε χώρο υγειονομικά προστατευμένο, λόγω της εγκατάστασης και λειτουργίας συσκευών αποστείρωσης του αέρα για την προστασία από τον κορωνοϊό», σημειώνει.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Βερβεσός καταλήγει με την επισήμανση ότι αφήνει στην κρίση όλων τη διάσταση που έχει πάρει μια οικογενειακή, όπως τη χαρακτηρίζει, στιγμή.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 21/11/2020